Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Το Αίμα του Αλέξανδρου -και κάθε Νέου- στα μιαρά χέρια των Αλιβάνιστων Γενίτσαρων!

10 Δεκεμβρίου 2008

Το Αίμα του Αλέξανδρου -και κάθε Νέου- στα μιαρά χέρια των Αλιβάνιστων Γενίτσαρων!

alex-burnout1Ημέρα Πένθους η 9η Δεκεμβρίου 2008. Πένθους και περίσκεψης για κάθε Έλληνα, για κάθε Πατριώτη, για κάθε αληθινά Ελεύθερο και Ελεύθερα Σκεπτόμενο Πολίτη αυτής της Χώρας που αντιστέκεται ακόμη στην αντιδημοκρατική επέλαση των Βαρβάρων της Παραπληροφόρησης, των Νταβατζήδων και των Δημοσιοκάφρων Αχυρανθρώπων της χειρότερης μορφής υποδούλωσης που δύναται να απειλήσει το σύγχρονο Άνθρωπο και τα συμφέροντά του…

Μπορεί ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, ο 15χρονος Μαθητής από τα Βόρεια Προάστια, να μην είναι η αυθεντική ενσάρκωση της πολυσυζητημένης «γενιάς των 700 ευρώ», αφού η εύπορη οικογενειακή του κατάσταση μπορούσε να του εξασφαλίσει ένα άνετο και χωρίς το βραχνά της ανεργίας και της συνακόλουθης φτώχειας μέλλον, εάν φυσικά βρισκόταν ακόμη στη ζωή…

Επίσημα, ο Αλέξης έπεσε θύμα της εγκληματικής απερισκεψίας ενός Ειδικού Φρουρού, ενός δημόσιου λειτουργού που είχε επιφορτισθεί με το καθήκον της προστασίας των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών από κάθε απειλή και διατάραξη. Δεν θα μιλήσουμε ακόμη για δόλο και πρόθεση, εάν δεν δημοσιευθούν προηγουμένως τα πορίσματα της βαλλιστικής έρευνας, γιατί ακόμη πιστεύουμε ότι σ’ αυτή τη Χώρα υπάρχουν συντεταγμένοι Θεσμοί και Λειτουργίες που όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε, εάν δεν θέλουμε να καταντήσουμε Ζούγκλα Κάφρων χωρίς δικαιώματα και χωρίς Κράτος Δικαίου…

Επισημάναμε και σε προηγούμενη δημοσίευση, ότι ο φερόμενος ως δράστης αστυνομικός προσελήφθη στο Σώμα επί Κυβερνήσεων Κώστα Σημίτη, δηλαδή επί ΠΑΣΟΚ. Όχι για να προσάψουμε οποιαδήποτε μομφή στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά για να διαλύσουμε κάθε απόπειρα προπαγάνδας περί «παρακράτους της Δεξιάς» ή περί «γαλάζιων παιδιών» που μπορεί να βγει στο προσκήνιο. Γιατί όλοι γνωρίζουμε, ότι -ειδικά σε τέτοιους κρίσιμους φορείς Δημόσιας Τάξης, που μάλιστα δημιουργήθηκαν από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ- δεν υπήρχε θέση για… «γαλάζια παιδιά»… Αυτά, για να μπαίνουν ένα-ένα τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος ήταν ένα παιδί της πιο «άτυχης» και μίζερης γενιάς αυτού του τόπου. Ένα παιδί που μπορεί να μεγάλωνε με μέσα και προσόντα τα οποία είχαν στερηθεί οι γονείς του, που σίγουρα θα είχε το PC του, το iPod του, το κινητό του τηλέφωνο, και ό,τι άλλο παρέχει η ευδαιμονιστική και υπερκαταναλωτική σύγχρονη εποχή, ειδικά σε νέους με την οικονομική επιφάνεια της οικογένειας του νεκρού μαθητή.

Όμως ήταν ένα μοιραίο Θύμα. Όχι του Ειδικού Φρουρού που ήδη βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατά τον Νόμον συνέπειες των πράξεών του. Πρωτίστως κάποιοι άλλοι -πολλοί πιο Αδίστακτοι και κατεξοχήν Τρομοκράτες της σύγχρονης Κοινωνίας- του είχαν νεκρώσει κάτι πολύ πιο πολύτιμο και από αυτήν ακόμη τη βιολογική του ύπαρξη: την Ψυχή του· την Ευθυκρισία του· την Ελευθερία της Σκέψης του· την Πνευματική και Ηθική του Συγκρότηση και Ακεραιότητα.

Ποιοι είναι αυτοί; Οι ίδιοι που σήμερα, μετά το τραγικό και άδικο τέλος της επίγειας ζωής του, γίνονται οι Τιμητές, οι Εισαγγελείς, οι Δικαστές και οι Προβοκάτορες μιας «Παρδαλής Επανάστασης Χωρίς Αιτία», μιας «εξέγερσης» που αφήνει ανέπαφους τους Πραγματικούς Δράστες και στρέφεται ενάντια στην Κοινωνία των Πολιτών, ενάντια στα Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας. Μιας επέλασης που καταστρέφει τους κόπους μιας ζωής, που αφήνει χωρίς εργασία και ψωμί εκατοντάδες Εργαζομένους, και μάλιστα στην πιο δύσκολη και κρίσιμη Διεθνή Οικονομική Συγκυρία που έχει βιώσει ποτέ η Ανθρωπότητα. Μιας προβοκάτσιας ενάντια στα Εθνικά μας Συμφέροντα, που δίνει το δικαίωμα στους Αμερικάνους «φίλους» μας του CNN να διατρανώνουν, ότι η Αθήνα υπέστη τη μεγαλύτερη καταστροφή της από το… Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά!!! Και αυτή τη φορά οι πυρπολητές δεν ήταν οι Εχθροί της Ελλάδος Ναζί, αλλά οι μεγαλύτεροι και επικινδυνότεροι Εχθροί του Γένους: οι Αλιβάνιστοι Γενίτσαροι, που τα τελευταία 25 χρόνια καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να βεβηλώσουν τα Ιερά και Όσια του Οικουμενικού και Διαχρονικού Ελληνισμού, να αποκόψουν τους Ρωμιούς από τις Θρησκευτικές και Ηθικές τους ρίζες, από τα υψηλά Ιδανικά που έκαναν τούτο το μικρό Γένος να μεγαλουργήσει και να διατηρηθεί ακμαίο και ζωντανό ανά τους αιώνες!

Είναι αυτοί που εδώ και τρεις μήνες διαπράττουν ανερυθρίαστα ένα από τα πλέον επικίνδυνα ανοσιουργήματά τους, διασύροντας, συκοφαντώντας και κατασπαράσσοντας με αγοραίες εκφράσεις και ψευδείς κατηγορίες το πιο Μεγάλο, Πνευματικό και Ακτινοβόλο Μοναστήρι της Ελληνόφωνης Ορθοδοξίας: την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, φορέα και συνεχιστή της Ορθόδοξης Ησυχαστικής και Ασκητικής Παράδοσης Μεγάλων Σύγχρονων Μορφών της Εκκλησίας, όπως οι Άγιοι Γέροντες Ιωσήφ ο Ησυχαστής και ο μαθητής του Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, Πνευματικός Πατέρας και Καθοδηγητής του Ηγουμένου Εφραίμ και της Βατοπαιδινής Αδελφότητας.

Είναι αυτοί που -εκτελώντας τα ανθελληνικά και αντίχριστα σχέδια των Εχθρών του Ελληνισμού- απεργάζονται με όλα τα μέσα μια Ελλάδα χωρίς Θεό, χωρίς φραγμούς, χωρίς ηθική, χωρίς πνευματική υπόσταση, χωρίς καμία σύνδεση και αναφορά με την αείζωο Ρωμιοσύνη, τη Γεννήτρα των Αγίων και των Ηρώων, τη μοναδική Πνευματική και Ιδεολογική Αντίδραση και Αντίσταση στα Νεοταξικά και Νεοεποχίτικα προγράμματα των Διεθνών Τρομοκρατών της Υφηλίου, των κάθε λογής Προτεκτόρων μιας ισοπεδωμένης και λωβοτομημένης Παγκόσμιας Μάζας εξανδραποδισμένων και εξευτελισμένων υπάρξεων που δεν θα έχουν καμία σχέση με τον «κατ’ εἰκόνα και καθ’ ὁμοίωσιν» Θεού Άνθρωπο.

Είναι αυτοί που εξαγοράζουν τις ψυχές και εκμαυλίζουν τις συνειδήσεις ακόμη και όσων θα μπορούσαν ενδεχομένως να αντισταθούν και ορθώσουν το ανάστημά τους στην εφιαλτική Παγκοσμιοποίηση, έχοντας ως μοναδικά ασφαλή και ελπιδοφόρα πρότυπα τους Αγίους του Θεού, τους μόνους που εδώ και δύο χιλιετηρίδες αντιστάθηκαν και αντιστέκονται με ανιδιοτελή Αυτοθυσία σε κάθε Παράνομη Εξουσία, σε κάθε Αντίθεη και Απάνθρωπη επιδρομή του κοσμοκράτορος του αιώνος τούτου και των πειθήνιων εγκοσμίων οργάνων του.

Αυτοί είναι, αγαπητοί Αδελφοί και Συνέλληνες, οι αιμοσταγείς Τύραννοι που παροξύνονται από δαιμονιώδη ηδονισμό κάθε φορά που βάφουν τα μιαρά τους χέρια στο Αίμα των Αθώων, είτε πρόκειται για την απώλεια της βιολογικής ύπαρξης είτε για το βιασμό και την κακοποίηση των συνειδήσεων και των υπολήψεων. Αυτοί είναι που, αν και ως πεπειραμένοι εγκληματίες δεν αφήνουν απτά ίχνη και ενδείξεις, δεν πρόκειται όμως να ξεφύγουν και από την «μέλλουσαν γέεναν» του πυρός, από το Υπέρτατο και Αλάθητο Δικαστήριο του Βασιλέως των βασιλέων και Κυρίου των κυριευόντων, του Μεγάλου Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, στον Οποίον ανήκει η Δόξα, το Κράτος, η Τιμή και η Προσκύνησις στους Αιώνες των Αιώνων· Αμήν.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του Αλέξη και να τον οδηγήσει στην αληθινή και άληκτη χαρά και αγαλλίαση· Γένοιτο.


X.O. fileleftheros