Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Ο Τσίπρας θέτει όρους και προειδοποιεί-απειλεί γι αυτά που θα έρθουν!!!

19 Δεκεμβρίου 2008

Ο Τσίπρας θέτει όρους και προειδοποιεί-απειλεί γι αυτά που θα έρθουν!!!

anarchist-vs-mat-2Ουσιαστικές επειλές κατά της εύρυθμης και ομαλής λειτουργίας της χώρας!!!

Ωθεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις…

Σε μία συνέντευξη κόλαφο που έδωσε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ο Αλέξης Τσίπρας επιτίθεται λάβρος κατά πάντων και προειδοποιεί για τα όσα θα γίνουν!!! Παίρνοντας τον ρόλο μάντη, τοποθετείται και ξεγυμνώνει τις σκέψεις και τα σχέδιά του για την κοινωνική και οικονομική αποδόμηση της χώρας!
Η πρώτη του σοβαρή τοποθέτηση,… πως ο ΣΥΝ και το ΣΥΡΙΖΑ χάλασαν την σούπα των δύο μεγάλων κομμάτων, τον τοποθετεί και προ των ευθυνών του για την ουσιαστική παρακίνηση ή και στήριξη των καταστροφέων κουκουλοφόρων (και όχι μόνο) των Εξαρχείων, που εξακολουθούν να βρίσκονται στην θερμή αγκαλιά όλων των στελεχών του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ. Με την απροκάλυπτη αυτή τοποθέτησή του εμφανίζει τον ίδιο ως κύριο υπεύθυνο (αλλά όχι ιθύνοντα νου) της απερίγραπτης καταστροφής που σκόρπισαν οι ληστοσυμμορίες στο κέντρο των Αθηνών και την μετέπειτα απόπειρα μεταφοράς του «κλίματος καταστροφής» και στην περιφέρεια.
Ήδη, σε πολλές πόλεις μέλη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ προέβησαν σε καταλήψεις, χωρίς υποστήριξη άλλων κομμάτων και σε πάμπολλες περιπτώσεις σε διαδηλώσεις (τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα) γκρουπ «διαδηλωτών» που συμμετείχαν με την ομπρέλα του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ προέβησαν σε καταστροφικές επιθέσεις με χρήση μολότοφ και ρίψη πετρών, κατά τραπεζών, ιδιωτικών επιχειρήσεων και αυτοκινήτων απλών πολιτών!

Η σούπα, που ευαγγελίζεται ότι χάλασε ο κύριος Τσίπρας, ίσως και να είναι γεγονός, αλλά κι εμείς ίσως θα πρέπει να σταθούμε στο «τι γνωρίζει ο Αλέξης από σούπες!». Ποιές οι γνώσεις του κυρίου Τσίπρα από πολιτικά μαγειρέματα, ποιες είναι οι «συνταγές» που γνωρίζει και τι έχει καταφέρει να «μαγειρέψει» μέχρι τώρα ο ίδιος; Οι δηλώσεις του ιδίου, λοιπόν, τον εκθέτουν απέναντι στον οποιονδήποτε σκεπτόμενο και όχι εγκεφαλικό νεκρό πολίτη. Και η συγκεκριμένη του δήλωση θα τον τοποθετήσει προ σοβαρών προσωπικών του ευθυνών μελλοντικά και πολύ φοβούμαι ευθυνών για οργάνωση, προτροπή και ηθική αυτουργία σε κακουργηματικές πράξεις. Τα «μαγειρέματα» λοιπόν επιφέρουν και τον κίνδυνο να καεί ο «μάγειρας», όσο επιδέξιος κι αν είναι …;!
Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο κύριος Τσίπρας ανακοινώνει πως «έρχονται εκρήξεις», χωρίς να προσδιορίζει με ιδιαίτερη σαφήνεια το είδος των εκρήξεων που προφητεύει …;! Προστατευμένος πίσω από ένα πολιτικό κόμμα προλέγει για επανάσταση των αγροτών, των εργατών κ.λ.π. και έτσι μεταφέρει ένα σχέδιο δράσης σε εκείνα τα όργανα που προφανώς έχουν επιφορτιστεί με την υλοποίησή του και περιμένουν το «σύνθημα» για να αρχίσουν την «κοινωφελή» τους δράση. Εάν όμως τολμήσει κανείς να συνταιριάξει τα κομμάτια του παζλ της δράσης του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΝΑΠΙΣΜΟΥ, θα διαπιστώσει πως οι εκρήξεις ίσως να είναι περισσότερο αληθινές και να προαναγγέλεται ουσιαστικά μία απόπειρα μεταφοράς των συγκρούσεων με χρήση μολότοφ και των άλλων «επαναστατικών εργαλείων» που χρησιμοποιούν τα «παιδιά» του Τσίπρα, του Αλαβάνου και των Εξαρχείων. Η ύπαρξη σχετικών ομάδων στην περιφέρεια θεωρείται δεδομένη, όμως δεν θεωρείται το ίδιο δεδομένη η αποφασιστικότητα για «κλιμάκωση» των «διαμαρτυριών», λόγω της αγανάκτησης των απλών πολιτών που ενδέχεται να αντιδράσουν άμεσα και να ακινητοποιήσουν την οποιαδήποτε απόπειρα πυροδότησης ενός θερμού κλίματος στην επαρχία. Ο φόβος αυτός εξάλλου σταμάτησε εν τη γεννέση τους πολλές πορείες διαμαρτυρίας που οργανώθηκαν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην επαρχία, τα οποία έχουν πλέον απομονωθεί και κατά κάποιο τρόπο «στοχοποιηθεί» από τους ευνομούμενους φιλήσυχους πολίτες.
Η προτροπή του Τσίπρα για μεταφορά των «αγώνων» στα σχολεία και στις πανεπιστημιακές σχολές είναι ίσως το τελευταίο καταφύγιο του ΣΥΡΙΖΑ και η τελευταία ελπίδα για «μάχη» των «θερμών κουκουλοφόρων», των γνωστών (περιθωριοποιημένων από την πανεπιστημιακή κοινότητα και το φοιτητικό κίνημα) φοιτητών. Η καταστροφή του συστήματος Παιδείας θεωρείται δεδομένη με μία σειρά συνεχών καταλήψεων (στην επαρχία ποτέ δεν ξεπερνούν τον αριθμό των 20 καταληψιών, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει το ίδιο το φοιτητικό κίνημα για να δημιουργήσει τις κατάλληλες άμυνες και να μπορέσει αύριο να απαιτήσει αυτά που πραγματικά δικαιούται και δεν του παρέχονται) και θα γίνει τροχοπέδη εις βάρος των φοιτητών που επιθυμούν να φοιτούν και όχι να ξοδεύουν τα χρήματα του πατέρα τους ως συνταξιούχοι-μόνιμοι φοιτητές.
Εάν όμως ο Τσίπρας καταφέρει (μέσω του γνωστού Indymedia, αλλά και αρκετών δασκάλων που προτρέπουν τα ανήλικα παιδιά σε καταλήψεις) να μεταφέρει τις καταλήψεις και τις διαμαρτυρίες του στην πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, προκειμένου να αποκτήσει βαρύνουσα σημασία ο «πολιτικός» του λόγος, τότε θα είναι αυτός ο άνθρωπος που θα οδηγήσει σε τραγικά αδιέξοδα τους νέους που ανησυχούν για το μέλλον τους. Καπηλευόμενος και πάλι τα δίκαια αιτήματα του μαθητικού κινήματος θα επιχειρήσει να κάνει πράξη την πολιτική δράση (και όχι την πολιτικοποίηση) των ανήλικων μαθητών!!! Η εκμετάλλευση αυτή, δε, μπορεί άνετα να συγκριθεί με την εκμετάλλευση ενός παιδεραστή που οδηγεί το θύμα του, μεταχειριζόμενος πλείστες όσες μεθόδους, προκειμένου να τελέσει τον ανίερο και απεχθή σκοπό του!!! Ποιά είναι λοιπόν η διαφορά του Τσίπρα και όλων εκείνων που θα συντελέσουν στην ποδηγέτηση και την καθοδήγηση των μαθητών, με τους μισάνθρωπους και απάνθρωπους παιδεραστές;
Την απάντηση την γνωρίζουμε όλοι εμείς. Ελπίζω απλά, ο κύριος Τσίπρας να αναλογισθεί το βάρος των ευθυνών του όταν ομιλεί και όταν προτρέπει τους νέους να τον στηρίξουν στην προσπάθειά του να διαλύσει τους θεσμούς, τον κοινωνικό ιστό, χωρίς κανέναν απολύτως φραγμό, επειδή θέλει (όντας μειοψηφία) να κυβερνήσει τον τόπο!!!

Πηγή: http://antiaristera.pblogs.gr/2008/12/381270.html