Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Κεντρικά σχεδιασμένος διασυρμός της χώρας…..

23 Δεκεμβρίου 2008

Κεντρικά σχεδιασμένος διασυρμός της χώρας…..

terrorism-child…από Πασόκ, Σύριζα και καναλάρχες με απώτερο στόχο την μείωση της δανειοληπτικής ικανότητας της χώρας. Γεγονός που ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ελληνικής κοινωνίας.

Η Κυβέρνηση είχε πληροφορίες από τα μέσα Ιουλίου για σχέδιο αποσταθεροποίησης της οικονομίας με σκανδαλοθηρία και «ανατρεπτικά» γκάλοπ κατά ριπάς. Στην πορεία προέκυψε η στρατευμένη και μισθωμένη αγανάκτηση των “πυρπολητών” κουκουλοφόρων….. Υπήρχαν πληροφορίες για εμπλοκή ξένων κέντρων ενημέρωσης και υπηρεσιών άλλων χωρών που δεν έβλεπαν με καλό μάτι ούτε τον αγωγό, ούτε την κινεζική στροφή του Καραμανλή και θέλουν… να βγάλουν τα σπασμένα των χρεοκοπημένων οικονομιών τους από όλες τις αναπτυσσόμενες χώρες του πλανήτη μια και έχουν ρουφήξει το αίμα του τρίτου κόσμου.
Οι πανίσχυροι οικονομικά παρακρατικοί μηχανισμοί του συστήματος Πασόκ θα έδιναν τα πάντα ώστε η προσχεδιασμένη αποσταθεροποίηση να μετατραπεί σε διασυρμό της χώρας. Έτσι ενσωματώθηκε στην στρατηγική των καναλιών και των παπαγάλων η είδηση που «κάνει το γύρο του κόσμου». Μια είδηση-μπαλάκι πινγκ πονγκ που εξυπηρετεί και τα εγχώρια άπληστα συμφέροντα και του ισχυρούς τραπεζικούς κύκλους της Ευρώπης και της Αμερικής. Όλοι εκβιάζουν την ελληνική οικονομία, ο καθένας από διαφορετική θέση ισχύος. Οι ευρωπαϊκές τράπεζες για να κερδίσουν περισσότερα αφού ο δανεισμός είναι μονόδρομος και οι εγχώριοι νταβατζήδες για να ρίξουν την Κυβέρνηση, που είναι και ο πραγματικός τους στόχος, ανέφικτος μέχρι στιγμής.
Θείο δώρο στους σχεδιασμούς ήταν η εγκληματική δράση 500 κουκουλοφόρων, «δήθεν» οργισμένων και καταπιεσμένων που δρουν στις παρυφές συγκεντρώσεων δικαίως οργισμένων μαθητών και στο κέντρο των συγκεντρώσεων του Σύριζα που επίτηδες δεν περιφρουρεί τις συγκεντρώσεις του, όπως το ΚΚΕ.
Πασόκ, Σύριζα, κουκούλες και κανάλια καπηλεύονται ληστρικά τον άδικο θάνατο του Αλέξανδρου από έναν ανεγκέφαλο αστυνομικό. Τέτοιοι θάνατοι όμως και ακόμη χειρότεροι συμβαίνουν διαχρονικά. Πόσοι μαθητές σκοτώθηκαν στα Τέμπη; Τότε όμως δεν υπήρξαν αντίστοιχες χειραγωγημένες εκδηλώσεις οργής. Αυτές οι δυνάμεις, της οργής με μεζούρα, της οργής που λεηλατεί θύματα και θύτες, της οργής που τελικά εξισώνει το αίμα του αθώου με τη δημαγωγική «σφαγή» του δολοφόνου, άφησαν ανοιχτή την πόρτα να μπουν στην πόλη οι βάρβαρες κουκούλες είτε ως νεο «Τούρκοι», είτε ως νεο «Ναζί». Δεν έχει σημασία η ταμπέλα, το αποτέλεσμα μετράει. Πυρπόλησαν, ερήμωσαν, εκβίασαν, γκρέμισαν. Εξόργισαν την πλειοψηφία των πολιτών που δεν θα πιάσουν ποτέ μια πέτρα για να σπάσουν τη τζαμαρία ενός μικρού μαγαζιού. Και το μέλλον φαίνεται πιο σκοτεινό μια και με αυτές τις κουκούλες, θέλουν οι καναλάρχες, να μας συγκυβερνήσουν Πασόκ και Σύριζα!
Έπειτα από όλα αυτά θέλουν να μας πείσουν τα κανάλια και τα παπαγαλάκια τους, ότι όλα γίνονται αυθόρμητα, η φαντασία μας συνωμοτεί και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την «κοινωνική εξέγερση» του Σύριζα και των ναζί-κουκουλοφόρων του!!!
Μας περνάνε για τόσο βλάκες και έχουν υπερεκτιμήσει αλαζονικά την εικονική τους ισχύ ή δεν έχουν καθόλου εκτιμήσει την οργή του κόσμου κατά της φασιστικής κουκούλας και των ΜΜΕ.

Πηγή: http://exastal.blogspot.com/2008/12/blog-post_21.html