Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Ο ΣΥΝ ζητά την ποινική δίωξη του κ. Σεραφείμ!

26 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΣΥΝ ζητά την ποινική δίωξη του κ. Σεραφείμ!

syn-2Βαλλιανάτε ζεις, εσύ τους οδηγείς!

Στις 26 Νοεμβρίου το «τμήμα δικαιωμάτων» του ΣΥΝ με επίσημη ανακοίνωσή του ζητά την ποινική δίωξη του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, με βάση τον «αντιρατσιστικό» νόμο 927, του 1979!
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, είναι πραγματικότητα. Είναι τέτοιο το θράσος των νεοταξικών αριστερών της Κουμουνδούρου εναντίον οποιασδήποτε εθνικής φωνής, κατά των χριστιανικών παραδόσεων και βιωμάτων του Ελληνισμού, που πλέον δεν λογαριάζουν τίποτα.
Ας δούμε τι λέει η απίστευτη ανακοίνωση του ΣΥΝ: «Η κατάντια της Μητρόπολης Πειραιά δεν έχει όρια. Ύστερα από ένα απίστευτο κήρυγμα μίσους εναντίον των γκέι και των λεσβιών, ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: κατέθεσε αγωγή ύψους 1 εκατ. ευρώ στον αγωνιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων Λύο Καλοβυρνά…».

Συνεχίζει το… Συνασπισμένο παραλήρημα: «Η ευθύνη για το περιστατικό δεν αφορά μόνο τον μισαλλόδοξο Μητροπολίτη Πειραιά. Η ρητορική μίσους, οι προσβολές και η στοχοποίηση των ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών και των τρανσεξουαλικών ατόμων γίνονται ανεκτές από το κράτος, τους εισαγγελείς και την Εκκλησία. Ο ΣΥΝ καταγγέλλει τις ρατσιστικές και μισαλλόδοξες απόψεις του Μητροπολίτη Πειραιά… και καλούμε την κυβέρνηση να παρέμβει ενάντια στα κηρύγματα μίσους…ώστε να προβλέπονται ρητά ποινικά μέτρα για όσους κηρύττουν το μίσος ενάντια στους ομοφυλόφιλους ή τελούν ρατσιστικά εγκλήματα.». Και εκεί ζητά την ενεργοποίηση του «αντιρατσιστικού» νόμου που ανέφερα!
Θέλω να πω τα εξής προς πάσα κατεύθυνση. Είναι δικαίωμα κάποιων ανθρώπων να μην νιώθουν Έλληνες ή/και να είναι άθεοι. Όλα αυτά να τα δεχτώ σε ένα επίπεδο «ατομικών δικαιωμάτων». Αυτό όμως σημαίνει ότι επειδή ο ΣΥΝ έχει αναλάβει εργολαβικώς την απο-εθνοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας, τον απο-χριστιανισμό του Ελληνικού λαού, φθάνει σήμερα σε τέτοιο βαθμό ηθικής εξαχρειώσεως ώστε να ζητά την ποινική δίωξη του Μητροπολίτη Πειραιώς, επειδή ο τελευταίος δεν συναινεί στην πνευματική λοβοτομή που επιχειρείται; Δηλαδή, τι θέλει ο ΣΥΝ, την φυλάκιση του κ. Σεραφείμ, επειδή δεν δέχεται τον γάμο των ομοφυλοφίλων; Τι να κάνουμε τώρα, να επαναφέρουμε τα γκουλάγκ ή να γκρεμίσουμε τις εκκλησίες, όπως έκαναν οι ιδεολογικοί προπάτορες των ανθρώπων του ΣΥΝ;
Για άλλη μία φορά ο ΣΥΝ ξεπέρασε κάθε ανθρώπινο μέτρο. Μετά την κάλυψη των κουκουλοφόρων και το κάψιμο των Αθηνών, που ο κ. Αλαβάνος το συνέκρινε με απλό «σπάσιμο βιτρινών», τώρα ξεκίνησε και τις ιδεολογικές προγραφές. Όποιος δεν συμφωνεί με τις παρακμιακές θέσεις του ΣΥΝ θα πρέπει να δικάζεται, αφού πρώτα θα έχει διαπομπευθεί ηθικώς. Και έτσι οι νεοταξικοί αριστεροί νομίζουν ότι θα αμβλύνουν το φρόνημα του Ελληνικού λαού, προκειμένου να νομιμοποιήσουν τις πολιτικές τους.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς έχει την παρρησία να αντιταχθεί δημοσίως σε αυτές τις πολιτικές. Για αυτό τον λόγο έχει στοχοποιηθεί από τον ΣΥΝ. Ο ίδιος επιτελεί το πνευματικό του καθήκον στον μέγιστο βαθμό, πολεμώντας πολλές φορές μόνος του. Εμείς οι υπόλοιποι όμως τι κάνουμε; Εξακολουθούμε να φοβόμαστε τα δισέγγονα του Στάλιν, μην μας μαλώσουν, συναινώντας στον εκμαυλισμό της κοινωνίας μας; Όπως λέει και ένα ωραίο τραγούδι του Μαρκόπουλου «και εκείνος, και εκείνος που σωπαίνει, θα χαθεί, θα χαθεί». Ας φωνάξουμε τώρα, γιατί αύριο δεν θα υπάρχει κανείς να μας ακούσει, μόνο οι δεσμοφύλακες του ΣΥΝ.

Πηγή: http://kostasxan.blogspot.com/2008/12/blog-post_9908.html