Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Σαν πολλές δεν μαζεύτηκαν οι σφαίρες;

27 Δεκεμβρίου 2008

Σαν πολλές δεν μαζεύτηκαν οι σφαίρες;

bullet_with_your_name6/12: Δολοφονία του 15χρονου Αλέξη απ’ τον Κορκονέα. Η αστυνομία αρχικά μίλησε για επίθεση που δέχτηκαν οι ειδικοί φονιάδες. Η περίφημη βαλλιστική εξελίχθηκε σε καθημερινό σίριαλ που κράτησε 15 μέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων τα “παπαγαλάκια” της ασφάλειας στα μμε διέσπειραν φήμες περί εξοστρακισμού κλπ παρά τις δεκάδες αντίθετες μαρτυρίες.

7/12: Ματάδες φωτογραφίζονται να στοχεύουν εναντίον διαδηλωτών στη λ.Αλεξάνδρας. Ο φωτογράφος που πήρε τη φωτογραφία απολύθηκε όταν άφησε να διαρρεύσει στο ρόιτερ η φωτό αφού είδε ότι ο Ελ.Τύπος δεν θα την τύπωνε.

9/12: Αρκετοί πυροβολισμοί… από Ζητάδες μετά την κηδεία του Αλέξη. Η προκλητική συμπεριφορά της ελ.ας. πυροδότησε τις συγκρούσεις. Κατόπιν, όπως έδειξε η ελευθεροτυπία, οι ζητάδες, που πιθανόν να ήταν οι ίδιοι που προκαλούσαν έξω απ’ το νεκροταφείο του Π.Φαλήρου, έλαβαν εντολές απ’ το κέντρο να πυροβολήσουν. Πριν απ’ την αποκάλυψη της εφημερίδας όμως οι αστυνομικοί είχαν “τιμωρηθεί” γιατί -και καλά- έδρασαν αυτοβούλως.

17/12: Σφαίρα τραυματίζει 16χρονο μαθητή στο Περιστέρι. Η αστυνομία αρχικά δεν ανακοινώνει τίποτα, μετά λέει πως είναι από πυροβόλο, αποκλείει πως είναι από αστυνομικό, αλλά ερευνά πάνω από…
12 ώρες μετά την επίθεση το χώρο. Η σφαίρα ήταν από 38αρι όπλο. Υπενθυμίζεται πως 2 φορες τον περασμένο χρόνο σφαίρες από 38άρι έχουν χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις εναντίον του Θερσίτη στο κοντινό Ίλιον.

23/12: Σφαίρες δέχτηκε κλούβα των Ματ έξω απ’ την πολυτεχνειούπολη, ισχυρίζεται η αστυνομία. Παρατηρήσεις:α.Η συζήτηση κι η φημολογία για την άρση ασύλου βρισκόταν σε έξαρση όλες τις προηγούμενες μέρες β. Η επίθεση υποτίθεται πως έγινε απ’ το στέκι “επιταχυντής ελευθερονίων”. Η συλλογικότητα αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη, όπως είναι λογικό. Δες εδώ http://www.eleftheronio.org/. γ.Η …έρευνα πήρε για να αρχίσει 10 ώρες δ. Δεν έχουμε δει ούτε καν φωτογραφία απ’ την κλούβα που δέχτηκε τις σφαίρες.ε. Τα ευρήματα άλλοτε είναι 7, άλλοτε 10 σφαίρες ή κάλυκες ή…

25/12: Σφαίρες κατά του προαστιακού στο Ρέντη ενώ αυτός βρίσκεται εν κινήσει, με κόσμο μέσα. Και άλλα δύο περιστατικά :

25/12: στα Ιλίσια μετανάστης που καθόταν σε πλατεία δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς.

26/12: τα ξημερώματα 20χρονος τραυματίστηκε από πυροβολισμό, σύμφωνα με μάρτυρες, στου Ψυρρή, σε πολύ κεντρικό σημείο. Ωστόσο, δεν είδε κανείς ποιος ή από που πυροβόλησε. Η ελασ δεν έχει ανακοινώσει καν αν πρόκειται για πυροβολισμό ή μαχαιριά!

Πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_7653.html