Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Η αλήθεια των γεγονότων

31 Δεκεμβρίου 2008

Η αλήθεια των γεγονότων

mass_media_warΓράφει ο Θύμιος Παπανικολάου*

Η πραγματικότητα τιμωρεί σκληρά αυτούς που την χλευάζουν. Η λογική των πραγμάτων σκορπάει στον αέρα τις κατασκευασμένες «απόψεις» των κρατικών, παρακρατικών και γραφειοκρατικών κομματικών κλικών, καθώς και των προπαγανδιστικών τους διαύλων: ΜΜΕ. Δεν μπορεί κανείς να επικαλύψει για πολύ την αλήθεια των πραγμάτων.
Ζήσαμε ένα ψυχωτικό κύμα καταστροφών και πλιάτσικου. Οι κουκουλοφόροι, με ασπίδα μαθητικές μειοψηφίες χαβαλέδικης ανταρσίας, πυρπόλησαν την Αθήνα, και τα καθεστωτικά φερέφωνα, από κοινού με τους «αριστερούς» του κολωνακίου και τους «υπερεπαναστάτες» της φράσης, ΜΙΛΗΣΑΝ, κόντρα στην αλήθεια των πραγμάτων, για «λαϊκή εξέγερση»!!!
Να, όμως, που ήρθε ένα καταλυτικό γεγονός για να σκορπίσει στους πέντε ανέμους, το επιμελώς κατασκευασμένο και χολιγουντιανό σενάριο της «εξέγερσης»: Η πολεμική θηριωδία του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων!

Μπροστά σε αυτή την ιμπεριαλιστική κακουργία η «εξέγερση» έγινε καπνός!!! Οι «υπερεπαναστάτες» κουκκουλοφόροι κρύφτηκαν στα λαγούμια τους.
Ούτε μια μολότοφ (!) εναντίον του Ισραήλ!!!…
Ούτε μια έκκληση των υστερικών της «εξέγερσης» εναντίον της ιμπεριαλιαστικής κτηνωδίας του Ισραήλ.
Ούτε ένας μαθητής από αυτούς που κλείνανε τους δρόμους και επιτίθονταν στα αστυνομικά τμήματα δεν κατέβηκε να συμπαρασταθεί και να εκδηλώσει το «επαναστατικό» του πνεύμα για τις μαζικές δολοφονίες παιδιών στην Παλαιστίνη.
Αυτοί που οργίαζαν στις «επαναστατικές» μέρες της πυρπόλησης και της καταστροφής της Αθήνας, ιδεολογικοί κήρυκες και «εκτελεστές» με τις μολότοφ, μαθητές και αλλοδαποί μασκοφόροι, ΟΛΟΙ, εξαφανίστηκαν, λες και τους κατάπιε η γης.
Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και τόσο καταλυτικά που περισσεύουν τα σχόλια.
Οι έμποροι της λαϊκής οργής, οι πυροδότες και οι καθοδηγητές των κουκουλοφόρων και των μαθητικών ψυχώσεων, καθώς και τα εκτελεστικά τους όργανα (κουκουλοφόροι και μυστικές υπηρεσίες), ΟΛΟΙ αυτοί οι πρωταγωνιστές της «λαϊκής εξέγερσης», χάθηκαν από προσώπου γης!!!

Μια «εξέγερση» χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία ευαισθησία στις σφαγές των Παλαιστινίων!!!
Μια «εξέγερση» που δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ για τα παιδιά που δολοφονούνται από τις σφαίρες των ισραηλινών ιμπεριαλιστών.
Μια «εξέγερση» που καίει την ελληνική σημαία και εγκωμιάζεται, αλλά για τους Παλαιστίνιους που συλλαμβάνονται επειδή καίγανε την σημαία των δολοφόνων τους, ούτε λέξη.
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ, για χιλιοστή φορά…
*Ρεσάλτο

Πηγή: http://orfni.blogspot.com/2008/12/blog-post_4735.html