Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

“Τόσα που πέρασε ο Εφραιμ ακόμα κι αν δεν ήταν άγιος θα έγινε…!”

10 Φεβρουαρίου 2009

“Τόσα που πέρασε ο Εφραιμ ακόμα κι αν δεν ήταν άγιος θα έγινε…!”

Μια άποψη για το Βατοπαίδι:img_2342fdonkeyroostercopyr2_small1

Τόσα που πέρασε ο Εφραιμ ακόμα κι αν δεν ήταν άγιος θα έγινε…!

Κάντε τον αρχιεπίσκοπο τον άνθρωπο !

Μας χρειάζεται ένας αρχιεπίσκοπος που να είναι άγιος και να μη τα παει καλα με τα Media…

Γιατί όταν τα πας καλά με τα MME (ή ΜΜΑ – Μεσα Μαζικής Αποβλάκωσης – καλύτερα…) πάντα κάτι κακό συμβαίνει στα παρασκήνια.

Πάντως ένα δεν είχα δει στη ζωή μου και το έιδα και αυτό τελικά…:

Δημοσιογράφους που δεν ξέρουν πόσα λεφτά έχουν (και απο που ερχονται σε τελική ανάλυση αυτά τα λεφτά που πέρνουν ??? – έτσι για να μη ψάχνουμε απο που χάνει λεφτά το κράτος…) να κρίνουν και να βρίζουν ποιον ???

Τον Εφραιμ !!!

Γιατί ???

Επειδή τάχα έκλεψε το κράτος !

Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα δηλαδη…

Αν θέλει να φορολογήσει κάποιον το κράτος, να ψάξει να δει πόσα παίρνουν οι δημοσιογράφοι και πόσα λεφτά χρωσταν τα ιδιωτικά κανάλια στο κράτος…

Και αν δεν έχουν να του τα δώσουν, ας τους βάλουν να δουλεύουν όλοι τους σε εθελοντική εργασία (καθαρίζοντας τους δρόμους και τα πάρκα) όπως στο εξωτερικό (στην Ελλάδα μόνο τα στραβά παίρνουμε απο το εξωτερικό…) μέχρι να ξεπληρώσουν.

Μετά να ψάξει και σε άλλους οργανισμούς, όπως στα πανεπιστήμια για να δει που χάνει χρήματα άσκοπα…

Γιατί όποιος έχει σε εκτίμηση το επάγγελμα του καθηγητή πανεπιστημίου μάλλον δεν πέρασε από κανένα πανεπιστήμιο της Ελλάδας… Το μόνο που βρίσκεις εκεί είναι ανθρώπους που δεν προσφέρουν τίποτα, σπαταλούν και τρώνε ασκοπα χρήματα, έχουν πανάκριβα αυτοκίνητα (πως να γίνεται άραγε αυτό με τους πενιχρούς μισθούς που πέρνουν οι καημένοι ???) και κρατιούνται όσο πιο γερά μπορούν απο την καρέκλα τους (όχι ότι υπάρχει και τίποτα για να τους κουνήσει…) μέχρι να φτάσουν την ηλικία των 90. Όταν βγαίνουν στη σύνταξη φαίνεται παίρνουν λιγότερα και δεν τους πάει να φύγουν… Με αλτσχαιμερ ή χωρίς, αυτοί δεν το κουνάνε !

Από ένα Χριστιανό πιστό.