Ορθόδοξη πίστη

Βιοχημικός απόδειξε τη Βιβλική θεωρία της Δημιουργίας.

26 Μαΐου 2009

Βιοχημικός απόδειξε τη Βιβλική θεωρία της Δημιουργίας.

ΓΕΝΕΣΗ

Ο Αμερικανός βιοχημικός Φεζεϊλ Ράνα, επιστημονικά απέδειξε τη Βιβλική θεωρία της δημιουργίας. Ήταν από τους πρώτους που έθεσαν το ζήτημα, το οποίο ποτέ δεν τέθηκε στη χριστιανική απολογητική.

Στο βιβλίο του «Η σύσταση του κυττάρου: Πώς η Χημεία αποκαλύπτει την τέχνη του Δημιουργού», ο Ράνα αποκάλυψε δεκάδες διαφορετικών συστημάτων σε κάθε κύτταρο. Διασαφήνισε πώς σ’αυτά τα συστήματα καθρεφτίζεται ο λόγος του Δημιουργού, κατ’εικόνα του Οποίου δημιουργήθηκε ο άνθρωπος.

«Το κύτταρο διαθέτει ποικίλες μεταφορικές βιομηχανικές πράξεις, οι οποίες χρησιμοποιούν τον έλεγχο της ποιότητας, συστήματα αιτίου-αποτελέσματος, συγκοινωνίες, πληροφοριακές μεθόδους , και ακόμη και τη διεργασία της διορθώσεως, και πολλά άλλα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά. Το κύτταρο αποκαλύπτει την κομψότητα της μορφής και της λειτουργίας, την λεπτή ομορφιά του χαρακτήρα του Βιβλικού Ποιητή »,- είπε ο Ράνα.

Ο Φεζεϊλ Ράνα είναι χριστιανός εμπειρογνώμονας για την προέλευση της ζωής. Τα έργα του έχουν λάβει πολλές επιδοκιμαστικές αξιολογήσεις από πολλά περιοδικά , επιστημονικές συναντήσεις και παγκόσμια Πανεπιστήμια.

ΠΗΓΗ: ΠΗΓΗ: www.bogoslov.ru.-greek-text-386548-index.html.