Θαύματα και θαυμαστά γεγονότα

Θαύματα της Αγίας Ζώνης (28)

6 Ιουνίου 2009

Θαύματα της Αγίας Ζώνης (28)

Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

Η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου

94. Θαύματα στην Ρουμανία

2000, Αλεξάνδρεια

«Ο γιός μου Ανδρέας, δώδεκα χρονών, είχε δαιμονοφοβία από την δευτέρα τάξη (τώρα είναι στην τετάρτη). Ο φόβος δημιουργήθηκε από μία καθηγήτρια θρησκευτικών. Αυτή, επειδή δεν μπορούσε να κρατήσει την τάξη, απειλούσε με τον ερχομό του διαβόλου τα παιδιά που δεν ήταν φρόνιμα. Όταν όμως φόρεσε την ευλογημένη κορδέλα της Τιμίας Ζώνης, άρχισε να μένει μόνος του στο σπίτι μετά από τέσσερα χρόνια κατά τα οποία δεν έμενε ποτέ μόνος».

Ιουλιανή Ντίμα

21.3.2000, Βουκουρέστι

«Με λένε Ιουλιανή και μένω μαζί με την μητέρα μου Βέτα στο Βουκουρέστι. Θέλω να σας ενημερώσω για τα θαύματα της Τιμίας Ζώνης που έγιναν σε μας. Έλαβα ένα κομμάτι κορδέλας της Τιμίας Ζώνης από μία φίλη μας. Όταν φεύγουμε από το σπίτι, ακουμπάμε το ιερό αυτό κειμήλιο στα μέτωπά μας. Τον Ιανουάριο η μητέρα μου έφυγε πολύ βιαστικά και κατρακύλησε στις σκάλες της πολυκατοικίας, από τον τέταρτο στον τρίτο όροφο. Νόμισα ότι δεν θα μπορούσε να σηκωθεί, αλλά –ω του θαύματος– δεν είχε ούτε μία εξάρθρωση. Είναι 73 χρονών και παλιά είχε αναρίθμητα κατάγματα στα πόδια και έμεινε μερικούς μήνες στον γύψο. Και εγώ είχα μερικούς όγκους στο πρόσωπο, για τους οποίους έκανα δύο φορές εγχείρηση. Από τότε που ακουμπώ πάνω μου την κορδέλα από την Τιμία Ζώνη της Παναγίας εξαφανίστηκαν».

Ιουλιανή Μιχάλεα

22.3.2000, Μπουζάου

«Έβαλα γύρω από το λαιμό του συζύγου μου, ο οποίος είναι κλινήρης, την κορδέλα της Τιμίας Ζώνης. Εκείνη την νύκτα από τις 21.40 μέχρι τις 8 το πρωί κοιμήθηκε ήρεμα και δεν φώναζε, όπως τις προηγούμενες ημέρες. Νόμισα ότι πέθανε. Πήγα στο δωμάτιό του και ανέπνεε ήσυχα. Αυτό ήταν θαύμα της Παναγίας. Από τότε αισθάνεται καλύτερα και λίγο συνήλθε».

Ντόμπρα Βόηκου

22.3.2000, Τούρντα

«Ακουσα από τις φίλες μου ότι οι κορδέλες που ευλογήθηκαν στην Τιμία Ζώνη της Παναγίας κάνουν θαύματα που θεραπεύουν τους ασθενείς. Ζήτησα από μία φίλη μου ένα κομμάτι κορδέλας και το έβαλα στο κεφάλι της μητέρας μου, που είναι ψυχικά άρρωστη. Παθαίνει κρίσεις. Στις 10 Ιανουαρίου έπαθε μία ελαφρά κρίση. Ξαφνικά, πριν τρεις εβδομάδες, έπαθε πολλές σοβαρές κρίσεις και έπρεπε να εισαχθεί στο ψυχιατρείο. Μόλις έβαλα την κορδέλα στο κεφάλι της, αισθάνεται καλύτερα. Πιστεύω ότι η Παναγία θα κάνει καλά την μητέρα μου».

Λίβια Θοάδερ

22.4.2000, Τούλτζεα

«Οι κορδέλες που μάς στείλατε έκαναν μεγάλα θαύματα. Μία κόρη μου δεμένη στην μέση με την κορδέλα είχε ένα δυστύχημα. Ένα αυτοκίνητο την κτύπησε. Μόλις που γλύτωσε. Απόρησαν μέχρι και οι γιατροί. Είπαν ότι αυτό είναι ένα θαύμα του Θεού. Αξίζει να γράφουμε τα θαύματα της Παναγίας, για να μην αφήσουμε να ξεχαστούν».

Ελένη Ιφρίμ

29.5.2000, Τούλτζεα

«Μου στείλατε μία κορδέλα, η οποία έφερε υγεία και πίστη σε όσους ζώστηκαν με αυτήν. Η Παναγία έκανε θαύματα σε πάσχοντες από σκλήρυνση, λευχαιμία και καρκίνο».

Λιλιάνα Ιωνέσκου

22.7.2000, Πλοέστι

«Παρέλαβα την κορδέλα και την χάρισα στον Γεωργάκη για να την φοράει. Τώρα είναι καλύτερα και μόνο τα νεύρα του κάπου κάπου δεν τα χαλιναγωγεί, και αυτό λόγω της κοπώσεως από την δίχρονη αρρώστια του.

Φλοάρεα Μπάλιντ

6.8.2000, Αράντ

«Ήμουν πολύ άρρωστη. Φόρεσα την κορδέλα της Παναγίας και σε μία εβδομάδα απόκτησα θάρρος και πήγα στους γιατρούς. Έκανα εγχείρηση –συνδυασμός νεφρού και ωοθηκική κύστη– για τρισήμιση ώρες με την κορδέλα στο χέρι. Με βοήθησε η Παναγία· απόρησαν οι γιατροί που έγινα καλά τόσο γρήγορα. Σε δύο εβδομάδες βγήκα από το νοσοκομείο και πήγα στην εκκλησία».

Μαργαρίτα Βισσινέσκου

7.8.2000, Οράντεα

«Μόλις παρέλαβα την κορδέλα από την Τιμία Ζώνη της Παναγίας έζωσα τον παράλυτο σύζυγό μου. Από τότε αισθάνεται καλύτερα και άρχισε να μιλάει καλύτερα».

Παρασκευή Αρντελεάν

10.10.2000, Αράντ

«Από τότε που έδεσα στην μέση μου την ευλογημένη κορδέλα από την Τιμία Ζώνη της Παναγίας, τα προβλήματα υγείας λιγόστεψαν και σιγά –σιγά βρήκα την γαλήνη και την ψυχική μου ειρήνη. Πολλά από τα προβλήματα που είχα λύθηκαν και στην δουλειά μου συνεννοούμαι καλύτερα με τους προϊσταμένους και τους συνεργάτες μου και μπορώ και δουλεύω ευκολότερα».

Μαρινέλα Μπέκες

Δεκέμβριος 2000, Μποτοσάνι

«Η κόρη μου Βιολέτα έμεινε δύο μήνες σε κώμα στο νοσοκομείο στο Βουκουρέστι. Ήμουν απελπισμένη και σας έγραψα. Χάρη στις προσευχές και την κορδέλα από την Τιμία Ζώνη της Παναγίας η κόρη μου επανήλθε στην ζωή. Στις 19.10.2000 έκλεισε ένα χρόνο. Η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερη. Περπατάει μόνη της στο σπίτι και έξω με συνοδό».

Παυλίνα Τζιόσου