Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Η Εθνική Νέων πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης

27 Ιουλίου 2009

Η Εθνική Νέων πανάξια πρωταθλήτρια Ευρώπης

1036964_bVatopaidiFriend: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά της Εθνικής μας που για ακόμα μια φορά τίμησαν την Ελλάδα μας. Ο Κώστας Παπανικολάου, μόλις πήρε το βραβείο MVP, έκανε και το σταυρό του. Μπράβο Κώστα, Μπράβο παιδιά!!!

Όσο και αν προσπάθησαν οι Γάλλοι, ακόμα και με τον προκλητικό αμερικανοθρεμμένο Τζάκσον, η ελληνική ψυχή που «βγήκε» στο παρκέ από τους Έλληνες παίκτες, χάρισε τη νίκη με 90-85 και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ των Νέων που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη Ρόδο.

Ακόμα και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 10 πόντους, οι διεθνείς μας βρήκαν τον τρόπο να δείξουν ποιοι είναι τα αφεντικά. Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία που η Ελλάδα ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2002.

MVP της διοργάνωσης ο Κώστας Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν αναδείχθηκε μόνο πολυτιμότερος παίκτης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ Νέων ανδρών, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική, αλλά με τις εντυπωσιακές επιδόσεις του κατάφερε να γράψει το όνομά του και στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Ο φόργουορντ του Αρη συμπλήρωσε μαζί με τους Βούτσεβιτς (Μαυροβούνιο), Ντιό (Γαλλία), Ραβασέδα (Ισπανία) και Σεραφίν (Γαλλία) την κορυφαία πεντάδα.

Πηγή : in.gr