Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Πες ΟΧΙ στο εμβόλιο “γρίπης των χοίρων”

9 Οκτωβρίου 2009

Πες ΟΧΙ στο εμβόλιο “γρίπης των χοίρων”

 swine flu

Εδώ θα βρείτε αρχείο flyer Α5, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει σαν πρώτυπο για ενημέρωση των συνανθρώπων μας σχετικά με τον πραγματικό κίνδυνο του εμβολίου της “νέας γρίπης¨ή “γρίπης ων χοίρων”-Η1Ν1 ως:

  •  εικόνα-πόστερ σε ομαδικά μυνήματα προς φίλους και γνωστούς σας
  • για ανάρτηση σε blog, forum, facebook, netlog κτλ

σε εκτυπωμένη μορφή:

  • ως δείγμα για φωτοτυπίες προς διανομή χέρι-χέρι
  • ως πρότυπο για φαξ προς υπηρεσίες, συλλόγους νοσηλευτικού προσωπικού, σωμάτων ασφαλείας, συλλόγους διδασκόντων, γονέων και κηδεμόνων κτλ
  • ως ποστερ για επικόλληση σε βιτρίνες καταστημάτων-παρμπριζ αυτοκινήτων, πίνακες ανακοινώσεων σε σχολές και άλλες πολυσύχναστες αίθουσες κτλ

Παρακαλώ ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε. Το μήνυμα πρέπει να βγει έξω από το ιντερνετ. Πολλοί συνάνθρωποι μας δεν γνωρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους καθώς δεν έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικές και πραγματικές ειδήσεις. Οργανώστε μικρές ή μεγάλες ημερίδες και συζητήσεις. Μιλήστε στη δουλειά σας, στην παρέα σας και στις επαφές σας για τον κίνδυνο που απειλεί με τη μορφή εμβολίου.

Μην εφησυχάζεται με τις επίσημες δηλώσεις περί “εθελοντικού” εμβολιασμού, γιατί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον επιβάλει σύμφωνα με τις δεσμευτικές διεθενείς νομοθεσίες στα πλαίσια “πανδημίας”, όπου 194 χώρες υποχρεούνται να παραδίδουν την υγεία των υπηκόων τους στα χέρια και τις διαθέσεις του ελεγχόμενου από φαρμακευτικές και τραπεζίτες ΠΟΥ.

Επιπλέον όσοι εμβολιάζονται θα πρέπει να αποφεύγονται για τουλάχιστον 7 ημέρες, καθώς θα αποτελούν “μεταδότες” της νόσου!

Όσοι μπορείτε να χειρίζεσται τα μπλογκ, αναδημοσιεύστε κείμενα από το “Νέα Γρίπη-γρίπη των χοίρων και τα επικίνδυνα εμΒόλια τους” http://neagripi.blogspot.com, καθώς δεν αποκλύεται να μπλοκαριστεί (ή από όποια άλλη εναλλακτική πηγή ενημέρωσης γνωρίζεται), ώστε να διαδοθεί η αλήθεια για τα εμβόλια και τη “γρίπη των χοίρων”.

Κανείς δεν πρέπει να πέσει θύμα αυτού του “πειραματικού” μεν, αλλά άκρως επικίνδυνου εμβολίου.

Σύμφωνα με γιατρούς μία από τις παρενέργειες του θα είναι η στείρωση, ενώ διάφορες μορφές bπαράλυσης ή ακόμη και θανάτου προκαεί το squallene το οποίο περιέχουν.

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στον αγώνα αντίστασης στα σχέδια “γενοκτονίας” μέσω αναγκαστικών εμβολιασμών

Βίκυ Χρυσού

Πηγή: http://vickytoxotis.blogspot.com