Γενικά Θέματα

Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.

11 Ιανουαρίου 2010

Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.

Πριν από μερικές ημέρες είδα κάποιο ένθετο γνωστής εφημερίδας που αναρωτιόταν αν υπάρχει Θεός. Αυτό καθ’ αυτό το γραπτό, αν το δούμε, δεν είναι τίποτα το ασυνήθιστο. Αν όμως το συνδυάσουμε με την μεθοδευμένη και συνεχή πολεμική τεχνική διαστρέβλωσης της αλήθειας και παραπληροφόρησης, αποτελεί ένα ακόμα ανησυχητικό σημάδι που χρίζει την άμεση προσοχή μας.

Από περιέργεια λοιπόν το άνοιξα και διαπίστωσα ότι από τις 80 σελίδες, οι 7 αφορούσαν μαρτυρίες Πατέρων ότι υπάρχει ο Θεός και 73 σελίδες είχαν τυχαίες ασυναρτησίες σκοταδιστών και δαιμονολατρών ότι δεν υπάρχει ο Θεός παρά μόνο το «ΕΓΩ», ο εαυτός μου!

«Εγώ» μπορώ να τα κάνω όλα άμα θέλω!

Αυτή η θεωρία βέβαια, είναι βολική γιατί δικαιολογεί όλες τις ανήθικες και άνομες ενέργειες που θα χρειαστεί να γίνουν προκειμένου το «ΕΓΩ» να επιτύχει το σκοπό του, για να φτάσει όχι στην θέωση αλλά στην αυτοθέωση!

Σταματάμε πλέον να θέλουμε να γίνουμε «κατ εικόνα και κατ ομοίωση» αλλά απλά γινόμαστε θεοί από μόνοι μας.

Απόψεις σας αυτές που δυστυχώς προωθεί η Νέα Τάξη, έχουν σαν μοναδικό αποτέλεσμα, την απομόνωση και αποξένωση του ατόμου, την έλλειψη σεβασμού προς τον συνάνθρωπο μας, και την αναπόφευκτη απογοήτευση και απόγνωση σε περίπτωση μη επιτυχίας.

Όταν λοιπόν θα έχεις απογοητευτεί και χάσει κάθε ελπίδα ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνο σου, θα είναι πολύ πιο εύκολο να ενταχθείς στην Νέα Τάξη. Αυτό ακριβώς ζητάνε και αυτοί, «μπολιασμένα», απογοητευμένα, χωρίς ελπίδα και σκοπό ανθρωπάκια που θα τα κάνουν ότι θέλουν χωρίς να διαμαρτύρονται καθόλου.

Η συνεχής προσπάθεια να πείσουμε τον κόσμο ότι είτε δεν υπάρχει Θεός -αλλά μόνο ο άνθρωπος-είτε ότι όλες οι θρησκείες είναι το ίδιο, έχει πάρει την μορφή προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου. Ο συνεχής «βομβαρδισμός» των προπύργιων της Ορθοδοξίας κυρίως και η απαλοιφή και κατάργηση της ιδέας της εθνικής συνειδήσεως, είναι γεγονότα πού αν τα αφήσουμε απαρατήρητα, έχουμε χάσει το παιχνίδι. Οι νεοταξίτες εντοπίζουν, τα φρούρια της Ορθοδοξίας (π.χ. Άγιο Όρος, Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Πατριαρχείο) και σαν τα καλικαντζαράκια, πριονίζουν το δέντρο που στηρίζει τα φρούρια. Πρέπει όλοι μας να οχυρωθούμε, να ενισχύσουμε τα τείχη με την πίστη μας και να πολεμήσουμε τους εχθρούς που μας επιτίθενται.

Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας ότι ο Θεός είναι εδώ, μαζί μας, συνέχεια. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τον αγαπάμε και δεν θα μας αφήσει ποτέ από κοντά του. Δεν γίνεται τίποτα χωρίς τον Θεό και δεν είμαστε τίποτα χωρίς αυτόν.

Ξυπνήστε, αντισταθείτε, νικήστε. Ει ο Θεός μεθ ημών, ουδείς καθ ημών.

Πολέμαρχος