Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΟρθόδοξη πίστη

Συγχαρητήρια στην Υπουργό κα Κατερίνα Μπατζέλη!!!

11 Ιανουαρίου 2010

Συγχαρητήρια στην Υπουργό κα Κατερίνα Μπατζέλη!!!

Προσέξτε πως ενόχλησε μια δημοσιογράφο του Σ. Θεοδωράκη το γεγονός ότι το πρωί η υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Μπατζέλη βγήκε στον Αυτιά και είχε πίσω της εικόνες Αγίων! Λέει η δημοσιογράφος ότι η υπουργός δεν έμαθε τίποτα για τον δυτικό τρόπο σκέψης; Τι θράσος είναι αυτό να θέλουν να επιβάλλουν την άποψη τους για τα πιστεύω τν πολιτών και να τους κράζουν επειδή μια δημοσιογράφος κ.Λίνα Παπαδάκη βγάζει σπυριά όταν βλέπει εικόνες.Τι λογική έχει να ενοχλούν την δημοσιογράφο οι εικόνες Αγίων; Αν η ίδια η Μπατζέλη πιστεύει όπου πιστεύει είναι πρόβλημα της. Αν πάλι υποθέσουμε ότι κοροϊδεύει τον κόσμο, πάλι δικό της πρόβλημα είναι.

Να την κρίνει για την πολιτική της αλλά όχι για το …backround που είχε στην συνέντευξη της. Τι καφρίλα. Ούτε στην …Ρωμαική αυτοκρατορία δεν έλεγαν τέτοια πράγματα. Ούτε οι Τούρκοι(που λέει ο λόγος) δεν ψέλιζαν τέτοιες γελοιότητες. Ήμαρτον πια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ:
“Εννιά παρά το πρωί στο Άλτερ. Ο Γιώργος Αυτιάς καλημερίζει με καμάρι την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή.
Το κάδρο είναι το τυπικά αυστηρό που απαιτεί η υπουργική θέση. Η υπουργός είναι όμορφη, με καλοσχηματισμένα φρύδια, φωτεινή επιλογή κραγιόν και ηρεμία στο πρόσωπο. Είναι από τις περιπτώσεις που χαίρεσαι να βλέπεις κυβερνητικό και από τις λίγες καλές στιγμές της πρωινής ζώνης. Μόλις ανοίγει το πλάνο όμως έχουμε μια επιστροφή στο παρελθόν. Εικονίσματα αγίων και αριστερά και δεξιά!

Γιατί λοιπόν η εικόνα της χαρισματικής αυτής γυναίκας να υπακούει στα παλιομοδίτικα στάνταρ της τηλεοπτικής εμφάνισης ενός υπουργού; Γιατί όταν ένας πολιτικός μιλά στο γυαλί, πρέπει να χει στο background εικόνες αγίων; Δεν είναι πια πολύ παλιό να δηλώνουμε με σύμβολα τα πιστεύω μας; Η πολυετής της εμπειρία στον δυτικό τρόπο σκέψης (ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ 2004 – 9) και τα μπες βγες στα γραφεία των ευρωπαίων πολιτικών δεν της έχουν διδάξει τίποτε; Και εν τέλει στο γραφείο του Παπανδρέου δεν έχει πάει η κυρία υπουργός;

Λίνα Παπαδάκη
(Αναδημοσίευση από protagon.gr)

Πηγή: Troktiko