Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Το δημοφιλές “Προοδευτικό” Σπορ του καψίματος και βεβήλωσης Εκκλησιών και της Ελληνικής Σημαίας έφτασε και στην Κατερίνη… η “Εξέγερση” του Δεκέμβρη επιτέλους απέδωσε καρπούς… καθώς “Εκσυγχρόνισε” και την Οπισθοδρομική Πιερία!

11 Ιανουαρίου 2010

Το δημοφιλές “Προοδευτικό” Σπορ του καψίματος και βεβήλωσης Εκκλησιών και της Ελληνικής Σημαίας έφτασε και στην Κατερίνη… η “Εξέγερση” του Δεκέμβρη επιτέλους απέδωσε καρπούς… καθώς “Εκσυγχρόνισε” και την Οπισθοδρομική Πιερία!

Αυτοαποκαλούμενοι “προοδευτικοί” κύκλοι της Πιερίας, είχαν καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες πέρυσι και φέτος να “εισαγάγουν” το “franchising”, των Δεκεμβριανών πορειών διαμαρτυρίας, των “αγώνων” και όλων των “παρελκομένων” (ο νοών νοείτω) ……….στην υπανάπτυκτη Πιερία . Θυμόμαστε για παράδειγμα και πέρυσι και φέτος στην πορεία των μαθητών για την δολοφονία του Αλέξη, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να κοιτούν με καμάρι και να φωτογραφίζουν με πλατιά χαμόγελα, μερικές εκατοντάδες πέρυσι μερικές δεκάδες φέτος, μαθητών, που στην πλειονότητά τους προσπαθούσαν να μαϊμουδίσουν το ντύσιμο, τις κουκούλες , το ύφος, το περπάτημα κτλ των συμμετεχόντων στις πορείες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης……

Επιτέλους τα κατάφεραν! Στο ερώτημα τι ουσιαστικό άφησε πίσω του ο Δεκέμβρης του 2008, που συνεχώς υποβάλλεται, η απάντηση είναι: η ενεργοποίηση της Ελληνικής επαρχίας δια του καψίματος Εκκλησιών και φυσικά της Ελληνικής Σημαίας!!!!

Ζούμε σε μια περιοχή, όπου η μεγαλύτερη αμμουδιά της Ελλάδος πωλείται και χτίζεται με ληστρικό παράνομο και σκανδαλώδη τρόπο. Σε έναν νομό όπου γίνονται τα περισσότερα διόδια στην Ελλάδα, αν όχι παγκοσμίως, όπου 15 συνδικαλιστές απολύονται καταχρηστικά παραμονή πρωτοχρονιάς, όπου οι αιρετοί-εκπρόσωποι του λαού πραγματικά δεν υπάρχουν, όπου, όπου, όπου……….ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

Και απέναντι σε όλα αυτά, δεν κινείται φύλλο……..Τοπική κοινωνία δεν υπάρχει. Αντίδραση δεν υφίσταται. Σε όποιες οργανωμένες προσπάθειες γεννώνται, δεν συμμετέχουν παρά οι εξαιρέσεις του κανόνα…..

Τώρα όλα αυτά τελείωσαν!! Ο λαός πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ξεκίνησε με επίθεση, σε αυτόν που κρύβεται πίσω από όλα τα δεινά….Την Εκκλησία φυσικά……Συγχαρητήρια!

Άγνωστοι έκαψαν την ελληνική σημαία στο παρεκκλήσι της Άγιας Τριάδας ( 09/01/2010 )

Το περιστατικό έγινε ξημερώματα Θεοφανείων

Αίσθηση προκάλεσε η πράξη αγνώστων ξημερώματα Θεοφανείων να προχωρήσουν σε βανδαλισμούς στο παρεκκλήσι του Ιερού ναού Αγίας Τριάδος.

Οι άγνωστοι κατέβασαν την ελληνική σημαία από το 2ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης που βρίσκεται δίπλα στον Ιερό Ναό και στη συνέχεια την έκαψαν μέσα στο παρεκκλήσι, καταστρέφοντας τα τοιχώματα και εικόνες.

Τόσο στους τοίχους του 2ου δημοτικού σχολείου όσο και στον Ιερό Ναό έγραψαν υβριστικά συνθήματα, καθώς επίσης και στον πίνακα για ανακοινώσεις που υπάρχει έξω από το Ναό.

Το περιστατικό είδε ο Επίτροπος ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία ενώ ενημερώθηκε και ο διευθυντής του σχολείου.

Το παρεκκλήσι που συνήθως είναι ανοιχτό έχει κλείσει αυτό το διάστημα προκειμένου να γίνει η αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη, ώστε να ανοίξει ξανά για τους πιστούς.

Πηγή:  http://toaftonoito.blogspot.com/2010/01/blog-post_8820.html