Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή

15 Ιανουαρίου 2010

Τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή

Η Κυπριακή Αστυνομία συνέλαβε αργά χθες το βράδυ με δικαστικά εντάλματα τρία πρόσωπα ως ύποπτα για την δολοφονία την περασμένη Δευτέρα του Άντη Χατζηκωστή, διευθύνοντος συμβούλου του εκδοτικού συγκροτήματος “ΔΙΑΣ”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι έχουν στα χέρια τους τα άτομα που έφεραν σε πέρας την εκτέλεση του εκδότη, ενώ πιστεύουν ότι δεν έχουν ακόμη οδηγηθεί στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Οι ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου προκειμένου να ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Νωρίτερα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Λουκάς Λουκά ενημέρωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις για το ποιοι ενδεχομένως κρύβονται πίσω από τη δολοφονία και είχε δηλώσει ότι η αστυνομία βρίσκεται κοντά σε συλλήψεις. Ο κ. Λουκά εξέφρασε την εκτίμηση ότι η στυγερή δολοφονία θα εξιχνιαστεί.

Σημειώνεται ότι οι ανακριτές έχουν στην διάθεσή τους, τους καταλόγους των τηλεφωνικών κλήσεων περίπου 15 ατόμων, ανάμεσα σε αυτούς και του θύματος. Η Αστυνομία ζήτησε από το Δικαστήριο διατάγματα αποκάλυψης των τηλεφωνικών κλήσεων για να αξιολογηθούν και να καθορίσει τα επόμενα βήματά της.

Πηγή: Nooz.gr