Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Δείτε πόσα παίρνουν οι Βουλευτές για τις Εξεταστικές… (ΑΡΠΑΧΤΕΣ!!!)

2 Φεβρουαρίου 2010

Δείτε πόσα παίρνουν οι Βουλευτές για τις Εξεταστικές… (ΑΡΠΑΧΤΕΣ!!!)

Κελλί "μαφιόζου" και "δημόσιου εχθρού" (δηλαδή βατοπαιδινού πατέρα). Μήπως αυτοί που γλεντάνε εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου δεν είναι οι Βατοπαιδινοί, αλλά άλλοι; Μάλλον είναι αυτό που λένε "Άλλος έχει τη χάρη, κι άλλος τ' όνομα"...

Επιτέλους ξεκίνησε η καινούργια εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση Βατοπαιδίου. Όχι τίποτα άλλο βρε παιδί μου, αλλά μετά τις γιορτές όσο να είναι, να…. υπάρχει μια οικονομική στενότητα στους βουλευτές. Ειδικά τώρα που επέρχονται σκληρά οικονομικά μέτρα για τον απλό κόσμο, οι βουλευτές πρέπει να εξασφαλίσουν μερικές χιλιάδες ευρώ για τις δύσκολες ημέρες. Για μας δεν υπάρχει σάλιο, έτσι δεν μας είπαν; Γι’ αυτούς όμως…

Το Σάββατο το βράδυ στο δελτίο του Alpha μάς θύμισαν ότι η αμοιβή των βουλευτών για την προηγούμενη εξεταστική ήταν 13.500 € έκαστος !!!!

Και αυτό αφορά δουλειά μερικών ωρών την εβδομάδα (part time)!!!!

Τώρα λοιπόν στην νέα Εξεταστική για το Βατοπαίδι θα απασχοληθούν 19 άτομα με τουλάχιστον 13.500 € έκαστος, δηλαδή σχεδόν 260.000 € για δεύτερη φορά.

Δηλαδή αυτό που κάνουν είναι ότι αυτοί κάνουν ότι κάνουν και μετά παίρνουν κι άλλα για να διαλευκάνουν ποιος από όλους τα πήρε και δεν τα μοίρασε με τους άλλους! Καλό εεε?

Τελικά, κύριοι, μήπως οι εξεταστικές επιτροπές ζημιώσουν το κράτος περισσότερο από την υποτιθέμενη ζημιά που υπέστη από την χρωστούμενη αποζημίωση που δόθηκε, εν είδει οικοπέδων, στην Ακρόπολη της Ορθοδοξίας και της Βυζαντινής και Νεότερης Ελλάδας, την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, και την ακόμα πιο χρωστούμενη υποστήριξη των καταπληκτικών και τόσο αναγκαίων για την κοινωνία και την χώρα σχεδίων της ?