Ορθόδοξη πίστη

Oι επιθέσεις στην Ι. Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω

9 Φεβρουαρίου 2010

Oι επιθέσεις στην Ι. Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω

VatopaidiFriend: Αναδημοσιεύουμε από το Aftonoito μερικά ενδιαφέροντα άρθρα για το θέμα του Αγίου Διονυσίου στον Όλυμπο. Αναρωτιώμαστε αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι πολλοί τοπικοί άρχοντες της περιοχής ΔΕΝ είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Όσο για το ΔΙΟΝ..ποιό κανάλι αναμετάδωσε τα Χριστούγεννα, την Χριστουγεννιάτικη σύναξη των αιρετικών προυχόντων? Η εφημερίδα ΑΡΓΩ της Κατερίνης τα λέει και τα ξαναλέει.

Γράψαμε εδώ και εδώ χιουμοριστικές αναρτήσεις για την συνέντευξη τύπου τεσσάρων Δημάρχων, στο Λιτόχωρο το Σάββατο 6-2-2010, εναντίον του Μοναστηριού του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω. Επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό από σήμερα τέρμα τα αστεία…..
Οι επιθέσεις στο Μοναστήρι του Ολύμπου από ανθρώπους, αιρετούς,  που τους ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και υποτίθεται πως λειτουργούν στο όνομα του λαού, είναι παράνομες, βασισμένες σε ψεύδη, συκοφαντίες απειλές και εκβιασμούς. Από πίσω τους κρύβονται ταπεινά μικροπεριουσιακά και μικροπολιτικά συμφέροντα, φουσκωμένα ΕΓΩ τοπικών «φεουδαρχών», αντιεκκλησιατικές και αντιχριστιανικές δυνάμεις. Όμως  πέρα από αυτά, πλέον γίνεται φανερό πως οι συντονισμένες αυτές επιθέσεις είναι μέρος και ενός μεγαλύτερου σχεδίου που περιλαμβάνει την επίθεση στην  Εκκλησία, την Ορθοδοξία και τον Μοναχισμό, στα πλαίσια της αποδόμησης του Έθνους μας. Οι ενέργειες προς αυτή τη κατεύθυνση λαμβάνουν χώρα με κινηματογραφική ταχύτητα και πολύ συχνά αναφερόμαστε σε αυτές στις αναρτήσεις μας…..
Θα ασχοληθούμε διεξοδικά και, ελπίζουμε, αποκαλυπτικά με το θέμα, οπότε συντονιστείτε….
Επίσης, περιμένουμε τις παρεμβάσεις και τις πληροφορίες σας για το θέμα.
TOAFTONOITO.BLOGSPOT.COM

Σχετικές αναρτήσεις που έγιναν μέχρι τώρα. Θα ακολουθήσουν και άλλες:

http://toaftonoito.blogspot.com/2010/02/1.html
http://toaftonoito.blogspot.com/2010/02/2.html
http://toaftonoito.blogspot.com/2010/02/blog-post_06.html
http://toaftonoito.blogspot.com/2010/02/blog-post_05.html
http://toaftonoito.blogspot.com/2010/02/blog-post_07.html
http://toaftonoito.blogspot.com/2010/02/blog-post_8918.html