Θεολογία και Ζωή

Να πού φτάσαμε… Προφυλακτικά για παιδιά ηλικίας 12 έως 14 ετών!!!

7 Μαρτίου 2010

Να πού φτάσαμε… Προφυλακτικά για παιδιά ηλικίας 12 έως 14 ετών!!!

VatopaidiFriend: Τα σχἐδια της Νέας Τάξης περιλαμβάνουν και τα δικά μας παιδιά!!! Ποιος θα προστατέψει αυτές τις αθώες ψυχές; Εμείς οι γονείς τί κάνουμε γι΄αυτό;

Ειδικά προφυλακτικά προσαρμοσμένα για παιδιά ηλικίας 12 έως 14 ετών έχει βγάλει στην αγορά η Ελβετία μετά από έρευνα της κυβέρνησης σχετικά με την σεξουαλική δραστηριότητα των παιδιών- εφήβων. Η έρευνα συντάχθηκε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Παιδιών και Νεότητας, η οποία συμπέρανε, μετά από 1480 συνεντεύξεις νέων ηλικίας 10 με 20 ετών, ότι δεν παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Έτσι, η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει άμεσα μέτρα εισάγοντας στην αγορά τα επονομαζόμενα “Hotshot” προφυλακτικά ειδικά για την ανατομία των νεαρών ατόμων!!

Τα εν λόγω προφυλακτικά κοστίζουν 4,70 δολάρια το πακέτο των έξι, και ενώ ένα κλασσικό προφυλακτικό έχει διάμετρο 5.2 εκατοστά τα συγκεκριμένα έχουν 4.5 εκατ.

Σύμφωνα και με την εταιρεία κατασκευής τους “Αποτελεί προτεραιότητά μας να εξαπλωθούμε σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στις χώρες με υψηλό δείκτη εκτρώσεων από εφήβους”.

Πηγή: http://www.hbnews.gr/permalink/27360.html