Θεολογία και Ζωή

Ψεκασμοί (ή αλλιώς Chemtrails)

8 Μαρτίου 2010

Ψεκασμοί (ή αλλιώς Chemtrails)

Το ότι μας ψεκάζουν είναι σίγουρο…

Τώρα θα σας μεταφέρουμε έναν διάλογο που έγινε στο φόρουμ του Hellas Weather, όπως τον έγραψε το Xalazi.gr.

Με αφορμή ένα πραγματικά ενδιαφέρον μήνυμα στην Hellas Weather από ένα μέλος της λίστας, επανερχόμαστε στο θέμα αυτό, καθώς πραγματικά τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε μια σχεδόν καθημερινή δραστηριότητα στο Ν. Αττικής καιρικών φαινομένων που εστιάζονται στα Βόρεια του Νομού, ενώ σύμφωνα και με μετεωρολογικά στοιχεία, ορισμένες από αυτές τις καταιγίδες που εκδηλώθηκαν, είχαν τη δυναμική να επεκταθούν σε μεγαλύτερο μέρος του Νομού και να επηρεάσουν ακόμη και την Αθήνα. Τι όμως συμβαίνει και δεν μπορούν να επεκταθούν αυτές οι καταιγίδες Νοτιότερα? ενδιαφέρον έχει ο παρακάτω διάλογος που ακολουθεί μέσα από το συγκεκριμένο μήνυμα που εστάλη στη λίστα.  Συγκείμενα, ένας φίλος του μέλους που έστειλε το μήνυμα, είδε τα εξής:

“Νίκο, τη Δευτέρα, θα σου πω τι παρατήρησα μπροστά από ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο, ξέρεις…απ αυτά που φέρνουνε πολύ νερό”

“τι πράγμα?”

“Μπροστά του, παρατήρησα ένα αεροπλάνο να κινείται σε μια απόσταση αφήνοντας μια γραμμή πίσω του. Καθώς το σύννεφο κινήθηκε προς εκείνη την κατεύθυνση” (κατάλαβα ότι μιλούσε για νότια κίνηση) “συναντώντας αυτήν την γραμμή του αεροπλάνου, άρχισε σιγά σιγά να διαλύεται! Κατ’αρχήν άλλαξε χρώμα έγινε πιο λευκό και έμοιαζε πιο πολύ με υγρασία, παρά με σύννεφο. Αυτό το είδα να συμβαίνει πολλές φορές, όλα τα σύννεφα διαλύονταν κατ΄αυτόν τον τρόπο”

“Βίντεο έχεις, κάτι να μου το δείξεις?

“Έχω από κινητό, αλλά δεν φαίνονται και πολλά πράγματα. Ρε Νικόλα, γιατί μας ψεκάζουν ρε συ?”

“Δεν έχω ιδέα, δεν υπάρχουν καν καλλιέργειες εδώ να τις καταστρέψει το χαλάζι. Πραγματικά δε ξέρω, μήπως ήταν κάτι άλλο, και δεν ήταν ψεκασμός?”

“αφού σου λέω!!! Είδα το αεροπλάνο να κάνει κύκλους και έβλεπα ότι συνεχώς αυτό που άφηνε διέλυε τα σύννεφα! Ήμουν στο κέντρο, σε ταράτσα σου λέω και το είχα μπροστά μου!!”

Ήδη από εχθές το δημοσιογραφικό τμήμα του Xalazi.gr έχει προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με αρμόδιους φορείς που τρέχουν σχετικά προγράμματα έλεγχου του καιρού, όπως η καταπολέμηση της χαλαζόπτωσης, για να μπορέσουμε να μάθουμε, εάν τελικά αποφασίσει να μιλήσει κάποιος, για το τι τελικά πραγματικά συμβαίνει με αυτούς τους περίεργους ψεκασμούς και κατά πόσον η Ελλάδα, συμμετέχει ή όχι σε παρόμοια προγράμματα.

Γιαυτό βλέπετε και σας γράφουμε καμιά φορά για καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις στο νομό Αττικής και δεν συμβαίνουν.

Χημικές ουρές η chemtrails όπως είναι γνωστές παγκοσμίως. Ένας όρος που μπήκε στη ζωή του πλανήτη γη πριν από εννέα χρόνια. Θεωρίες συνωμοσίας η πραγματικότητα; Ωστόσο, οι καταγγελίες απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη ακολουθούν η μία την άλλη. Τι λένε; γνωστής προέλευσης αεροσκάφη πετούν πάνω από πόλεις και όχι μόνο αφήνοντας πίσω τους τις ουρές των καυσίμων τους που όλοι έχουμε δει, κοιτάζοντας κάποια στιγμή τον ουρανό. Η διαφορά, από τις κανονικές ουρές των καυσίμων, με τις χημικές ουρές που αφήνουν πίσω τους τα συγκεκριμένα αεροσκάφη, έγκειται στο γεγονός ότι αυτές δεν διαλύονται στον αέρα μετά από λίγο αλλά αντίθετα εξαπλώνονται και γίνονται σύννεφα που απλά στέκονται στον ουρανό. Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι καταγγελίες πάνε ακόμα πιο πέρα και γίνονται εφιαλτικές. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων αυτών, αυξάνονται στο έδαφος τα προβλήματα υγείας των κατοίκων. Κεφαλαλγίες, τάση για εμετό, κατάθλιψη, γαστρεντερολογικά προβλήματα είναι ορισμένα από όσα έχουν αναφερθεί.

Αλήθεια ή ψέμα; Αν δεν υπήρχαν καταγγελίες ακόμα και για την Αίγινα, ίσως να μην είχαμε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα. Η πρώτη καταγγελία για την ύπαρξη των chemtrails και στην Ελλάδα έγινε στη Γλυφάδα το 1999. Αεροσκάφος με κανένα διακριτικό πάνω του, πετούσε πάνω από την περιοχή αφήνοντας πίσω του ουρές οι οποίες δεν διαλύονταν στον αέρα, απλά στέκονταν εκεί σαν κρεμασμένα σύννεφα. Οι πτήσεις συνεχίστηκαν για 3 4 μέρες. Κατά το ίδιο διάστημα πολλοί ήταν οι Γλυφαδιώτες που παραπονέθηκαν για έξαρση πονοκεφάλων, ατονίας, αλλά και άσχημης ψυχολογικής διάθεσης. Ακολούθησαν άλλες καταγγελίες από Κόρινθο, Καλαμπάκα, Εύβοια, Αθήνα και Αίγινα.

Οι μαρτυρίες συγκλίνουν σε πολλά. Όλοι όσοι έγιναν μάρτυρες του φαινομένου μιλούν για αεροσκάφοι που πετούν πολύ κοντά το ένα με το άλλο και τα οποία δεν φέρουν διακριτικά. Τα αεροσκάφη πετούν συγκεκριμένες ώρες της μέρας ή πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Αφήνουν ουρές καπνού οι οποίες δεν διαλύονται αλλά αντίθετα εξαπλώνονται στο στερέωμα και στη συνέχεια μένουν εκεί ακίνητες. Αμέσως μετά το πέρασμά τους οι μαρτυρίες συμφωνούν σε πονοκεφάλους, αλλεργίες, γαστρεντερολογικά προβλήματα, κακή ψυχολογική διάθεση.

Οι καταγγελίες έγιναν και σε δημοσιογράφους οι οποίοι έψαξαν το θέμα. Μάλιστα υπήρξαν κατά καιρούς εκτενή δημοσιεύματα από τις εφημερίδες «Απογευματινή» και «Έθνος». Οι απαντήσεις οι οποίες δόθηκαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ κατά καιρούς από το 2000 και έπειτα ήταν το λιγότερο τραγελαφικές. Σημειωτέον ότι ουδέποτε δόθηκε κάτι γραπτώς. Όλα γίνονταν προφορικώς. Μια από τις εξηγήσεις που δόθηκαν λοιπόν έλεγε ότι τα αεροσκάφη έριχναν χημικά για να διαλύσουν το νέφος. Αν δεν το ξέρατε, περιοχές όπως η Καλαμπάκα, η Εύβοια και η Κόρινθος έχουν έντονο πρόβλημα νέφους !!! ( Από πότε άραγε ? )

Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε μαύρα μεσάνυχτα για το θέμα, ωστόσο όλος ο κόσμος ασχολείται με τις «χημικές ουρές» και προσπαθεί να βρει απαντήσεις γι’ αυτές. Μια αναζήτηση στην μηχανή του Διαδικτύου Google μπορεί να σας πείσει για του λόγου το αληθές. Και επειδή όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, δεν γίνεται τόσες χιλιάδες ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο να αισθάνονται περίεργα ή να είναι τρελοί, ή να λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας. Το ερώτημα λοιπόν είναι ΠΟΙΕΣ είναι οι ουσίες ή η ουσία που ρίχνουν τα αεροπλάνα και ΠΟΙΟΙ τα στέλνουν για να πραγματοποιήσουν τους ψεκασμούς;

Πηγή http://anovrilissiaradio.webnode.com/news/ψεκασμοι%20και%20αλλα%20συναφη/