Ορθόδοξη πίστη

Κίνδυνος αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού

10 Μαρτίου 2010

Κίνδυνος αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού

Κατά τον Θουκυδίδη (Επιτάφιος Περικλέους) οι αρχαίοι Αθηναίοι ήσαν εξαιρετικά τολμηροί στην δράση και συγχρόνως μελετούσαν οι ίδιοι όσα επρόκειτο να επιχειρήσουν. Κάθε πολίτη δε, που δεν εννοούσε επαρκώς τα πολιτικά πράγματα και δεν μετείχε σ’ αυτά τον θεωρούσαν, όχι απλώς φιλήσυχο αλλά άχρηστο! Με το κριτήριο αυτό πόσοι Έλληνες πολίτες είναι σήμερα άχρηστοι; Κατά το Σύνταγμα (άρθρ. 21 παρ. 5) ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, αποτελεί υποχρέωση του Κράτους. Το κυβερνών κόμμα βαρύνεται με το εθνικό έγκλημα της νομιμοποιήσεως των αμβλώσεων, και μάλιστα με δαπάνες του Κράτους, διά του Ν. 1609 του 1986. Αντί δε να αντιμετωπίσει το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος, με κατάλληλα μέτρα, για την αύξηση των γεννήσεων, θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες και λαθρομετανάστες, αγνώστου συνολικού αριθμού.

Αψηφάται έτσι ο κίνδυνος της αυξήσεως των φανατικών και μισαλλόδοξων μουσουλμάνων, ενόψει του πλήθους αυτών που ευρίσκονται στην Ελλάδα και του γεγονότος ότι έχει ανατραπεί η πληθυσμιακή ισορροπία στη Θράκη, είναι δε εγκατεστημένοι στην Ήπειρο Αλβανοί μουσουλμάνοι, μη αποκρύπτοντες τις βλέψεις τους για την ελληνική Τσαμουριά.

Επομένως στην Ήπειρο και τη Θράκη είναι δυνατόν να σχηματισθεί επικίνδυνη μουσουλμανική μειονότητα, με τάση να γίνει πλειονότητα, με όλες τις ευνόητες συνέπειες του γεγονότος τούτου. Άλλωστε ο Οζάλ μας έχει προειδοποιήσει, προφητεύσας πως η κατάληψη της Ελλάδος είναι ζήτημα χρόνου, με την υπογεννητικότητά της και την υπεργεννητικότητα των Οθωμανών.

Διά της παραγράφου β’ του άρθρ. 2 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγενείας (Ν. 3284/2004), ορίζεται, ότι «την ελληνική ιθαγένεια αποκτά από την γέννησή του, όποιος γεννιέται σε ελληνικό έδαφος, εφ’ όσον δεν αποκτά με αυτήν αλλοδαπή ιθαγένεια ή είναι άγνωστης ιθαγένειας». Εν τούτοις οι ψευτοπροοδευτικοί προπαγανδιστές των ΜΜΕ, είτε διότι αγνοούν τον ισχύοντα νόμο, είτε διότι αποσιωπούν αυτόν, πιπιλίζουν νυχθημερόν το επιχείρημα, για την ελληνοποίηση των μεταναστών, ότι δεν είναι ορθό να μην αποκτά κανείς την ελληνική ιθαγένεια, όταν γεννιέται στην Ελλάδα! Το κακό δε είναι ότι πολλοί Έλληνες αγνοούν τις επιπτώσεις της αθρόας ελληνοποιήσεως των μεταναστών και δεν έχουν συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο του αφελληνισμού της χώρας διά της αποσυνθέσεως του συνδετικού κρίκου του γένους των Ελλήνων, που είναι η Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία.

Στις ΗΠΑ η αύξηση των μουσουλμάνων αντικατέστησε την πατροπαράδοτη ευχή Merry Christmas με τον άχρωμο νεολογισμό «καλές διακοπές». Η κυβέρνηση φαίνεται πως προσπαθεί να διασφαλίσει νέα στρατιά ψηφοφόρων. Αδιαφορεί δε για τους κινδύνους που εγκυμονεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι μετανάστες στην Ελλάδα είναι σκληροί μουσουλμάνοι. Ανθρωπιστικοί λόγοι, που επικαλείται επίσης η προπαγάνδα δεν υπάρχουν. Άπαντες οι διαβιούντες στην Ελλάδα αλλοδαποί, έχουν τα ίδια ατομικά δικαιώματα με τους Έλληνες, ομοίως προστατευόμενα, πλην του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Επιτέλους, ας δώσει η κυβέρνηση, αν θέλει, άδεια εργασίας και παραμονής, στην Ελλάδα, εις όλους τους μετανάστες, ακόμα δε και το δικαίωμα διορισμού τους στο Δημόσιο. Όχι όμως και το δικαίωμα να μας κυβερνούν οι αλλοδαποί.

Η  Ελλάδα πέρασε πολλές φορές οικονομική κρίση. Πάντοτε την αντιμετώπισε με την σύμπνοια, την εργατικότητα και τον πατριωτισμό των Ελλήνων, υπό την σκέπη και την ενθάρρυνση της Εκκλησίας. Αλλά όταν η τελευταία, διά της πλειονότητος της ιεραρχίας της αποδέχεται –αλίμονο– τα κυβερνητικά σχέδια και δεν ενοχλείται από την αύξηση μισαλλόδοξων αλλοδαπών, ο κίνδυνος φολκλοροποιήσεώς της και αποσυνθέσεως του συνδετικού ιστού των Ελλήνων, ήτοι της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστης, είναι μέγας και άμεσος. Το κυβερνών «κίνημα», που περιήγαγε τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο με την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, για την ικανοποίηση της εκλογικής του βάσεως, έστω και την ύστατη ώρα, ας αναλογισθεί τις ιστορικές ευθύνες του και ας ενώσει τους Έλληνες, αντί να τους διχάζει και να τους αποπροσανατολίζει. Για να διατηρηθεί το έθνος και να κατορθώσει να εξέλθει αλώβητο από την τελευταία κρίση!

Γράφει: Βασίλειος Κόκκινος

πηγή: http://www.neb.gr