Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

«Αγιορείτικο Βήμα»: Νέα ενημερωτική ιστοσελίδα

25 Μαΐου 2010

«Αγιορείτικο Βήμα»: Νέα ενημερωτική ιστοσελίδα

To Aγιορείτικο Βήμα ( http://agioritikovima.gr/ ) είναι ένα «βήμα» ενημέρωσης και διαλόγου για πνευματικά και κοινωνικά ζητήματα. Με εικλικρίνεια και σοβαρότητα ο ιστοχώρος μας παρέχει πληροφόρηση σχετικά με θέματα που αφορούν το Αγιο Ορος και την Ορθοδοξία μας. Ευελπιστούμε να προσφέρουμε πνευματική διαπαιδαγώγηση στον σύγχρονο ανθρωπο που καλείται να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Τα μέλη της σελίδας μπορούν να καταθέτουν τις απόψεις και τις θέσεις τους για διάφορα πνευματικά και κοινωνικά ζητήματα. Οπως επίσης  να  ανταλλάσουν απόψεις και να εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για αυτά. (Στο forum και στο Chat)
Βασική φιλοσοφία μας είναι η ενεργή συμμετοχή των αναγνωστών στη σελίδα μας.

Το περιοχόμενο της σελίδας είναι διευρυμένο προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότητα στον αναγνώστη ώστε το Αγιορείτικο Βήμα να αποτελέσει χρήσιμο ΄΄εργαλείο΄΄ στη καθημερινότητα του.

Για αυτό εντάξαμε και τα παρακάτω:

Χρηστικές πληροφορίες και συμβουλές για: οικολογικές πρακτικές στα φυτά και στο σπίτι σας, χειροτεχνίες και κατασκευές αλλα και μαγειρική μαζί με συνταγές. Επίσης, εδώ μπορείτε να καταχωρείτε εντελώς δωρεάν της αγγελίας σας.

Ο ιστοχώρος μας παρέχει 24ωρη γενική ενημέρωση με τη μορφή των τίτλων ειδήσεων .(Κάτω από το λογότυπο μας) και τη δυνατότητα online κράτησης θέσης με ολες της αεροπορικές εταιρείες.

Επίσης, μπορείτε να ακούσετε ζωντανά το ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος και την Πειραϊκή Εκκλησία.