Γενικά Θέματα

Πολωνία

31 Μαΐου 2010

Πολωνία

Όταν μαθευτηκε οτι κατέπεσε λιγα χιλιόμετρα απο το Μίνσκ το αεροπλάνο που σκότωσε τον πρόεδρο της πολωνικής δημοκρατιας Καζίνσκι στέλοντας στον τάφο, τον ιδιο, την οικογένεια του, τον αφρό της επιχειρηματικής ζωής της Πολωνίας και την ελίτ των ενοπλων δυνάμεων της χώρας, ισως επειδή διαβάζω σχολαστικά ιστορια και τέτοια “ατυχήματα” μετά απο χρονια αποδεικνύονται καλοστημένες δολοφονικές ενέργειες, ο νους μου πηγε σε διάφορα συνομωσιολογικά σενάρια.

Έχοντας κριση και αντίληψη καταλάβαινα ότι μου λείπανε διάφορα κομμάτια του παζλ που θα μου έδιναν μια ολοκληρωμένη εικόνα αφήνοντας για λίγο τη φαντασία μου σε ύπνωση και πείθοντας τον εαυτό μου ότι όπου υπάρχει καπνός μπορει να μην ειναι φωτιά απλά καπνογόνο! ΜΕΧΡΙ που έπεσε σήμερα μια γαλλική εφημερίδα της προηγούμενης κυριακής που μου χάριζε το κομμάτι που έλειπε για να μαι σίγουρος οτι τους έφαγαν τους ανθρώπους τα πολύ γνωστά και παγκόσμια συμφέροντα. Δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω απλά θα σας παραθέσω τα στοιχεία του άρθρου και η κρίση δική σας.

Η ΠΟΛΩΝΙΑ από  όλες τις τέως ανατολικές χώρες ηταν η μόνη με ρυθμό ανάπτυξης 2%-όταν όλες οι άλλες Λετονία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Λιθουανία ειναι πλέον χρεωκοπημένες χώρες όμηροι του ΔΝΤ! Ήταν η μόνη χώρα που απέκρουε τα “φλερτ” της ευρωπαικής ένωσης για άμεση συνδεση και μεγάλη προσφορα χρυσών ευρω. Επίσης ήταν η μόνη χώρα του τεως μπλοκ μέσω του προέδρου της που αρνιότανε το πολύτιμο δάνειο του ΔΝΤ για περαιτέρω ανάπτυξη.

Ο συγχωρεμένος ο Καζίνσκι αληθινός πατριώτης-σε αντίθεση με άλλους- αντιστεκόταν με μένος και σθένος στις καλές προθέσεις (ληστρικές όπως γνωρίζουμε όλοι) των ΕΕ και ΔΝΤ γιατι δεν ήθελε όπως ειχε δηλώσει να κατεδαφίσει το σύστημα περιθαλψης,συντάξεων και μισθών του δημοσίου (κάτι σας θυμίζει;) σε αντιθεση με τον φιλοευρωπαιστή μέχρι δουλικότητας Ντόναλντ Ντάσκ, που τον διαδέχτηκε και ειναι σύμφωνος με ολα τα μέτρα που προτείνουν οι σωτήρες της ανθρωπότητας.

Επειδή λοιπόν ο Καζίνσκι δεν θέλησε να γινει πελάτης και να παραδώσει εν μια νυχτί τη χώρα του στους ξένους κερδοσκόπους αποφάσισε να δεθεί με το άρμα της ρωσίας και η επίσκεψη του στην Μόσχα σκοπό είχε την στενότερη σύνδεση και συνεργασία με την εναλλακτική υπερδύναμη για ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων. Αλλά για κακή τύχη της Πολωνίας και της δικής του τον σταμάτησε το ατύχημα και έτσι ολως βολικώς και περιέργως άνοιξε ο δρόμος στη αγέλη των λύκων όπως ονόμασε ο Όλι Ρεν χθες στην συνεδρίαση του Εκοφιν τα ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΥΓ. Που κολάνε οι στρατιωτικοί θα μου πείτε, ξεχασα μια μικρή λεπτομέρεια: η πολωνική ηγεσία των ενοπλων δυνάμεων αρνιότανε κατηγορηματικά στην αναπτυξη νατοικών πυραύλων στο εδαφος της με στόχευση την ρωσικη επικράτεια!!

Τελικά στο ατύχημα δεν χάθηκαν μονο 164 ζωές αλλά και μια χώρα!!”

Πηγή:http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2010/05/blog-post_9039.html