Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Πατέρας Μούκαϊ: Ο Μπολάνος και ο Γκούμας δεν είναι Έλληνες

29 Αυγούστου 2010

Πατέρας Μούκαϊ: Ο Μπολάνος και ο Γκούμας δεν είναι Έλληνες

Ασέβεια προς ζωντανούς και νεκρούς.Ο πατέρας του βασικού ύποπτου για τη δολοφονία του Μάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα, ενώ θεωρεί το έγκλημα ως “τροχαίο” στηρίζει παράλληλα τους νεαρούς φανατικούς και το ιδεολογικό σχήμα βάσει του οποίου ενήργησαν οι δράστες της δολοφονικής ρατσιστικής επίθεσης κατά του Αριστοτέλη Γκούμα.

Με λίγα λόγια για τους πάσης φύσεως υποκινητές του σωβινισμού και του ρατσισμού στην Αλβανία: Οι Χιμαραίοι είναι Αλβανοί και επειδή δηλώνουν Έλληνες είναι προδότες της Αλβανίας και άρα άξιοι της εσχάτης των ποινών…

Οι δυο νεαροί οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο να παρουσιάζονται ενώπιον των δικαστηρίων στη συνέντευξη που έδωσαν στη δημοσιογράφο του Top Channel, με την παρουσία και των γονέων αρκετών εκ των συλληφθέντων, επανέλαβαν την θεωρία του ατυχήματος για την άγρια δολοφονία του άτυχου Αριστοτέλη.

Οι συγκεκριμένοι δυο υποστήριξαν πως δεν ήταν παρόντες στο συμβάν και πως το έμαθαν από τις εφημερίδες, καθώς και ότι απειλήθηκαν από τους κατοίκους της Χιμάρας.

Περίτεχνα η δημοσιογράφος του Top Channel προσπάθησε να δώσει την ανθρώπινη πλευρά των δολοφόνων, λέγοντας πως είναι φοιτητές κλπ. Ενώ όλοι έκαναν έκκληση να μην χρησιμοποιηθεί πολιτικά το ζήτημα.

Λάδι στη φωτιά ρίχνουν και οι δηλώσεις του πατέρα του κατηγορούμενου ως δράστη Μούκα, ο οποίος μαζί με του υπόλοιπους γονείς τον παιδιών ήταν παρών στη συνέντευξη:

«Λέμε στον Μπολάνο, να μην ζητήσει Έλληνες δικαστές και ανακριτές γιατί βρίσκεται σε Αλβανικό έδαφος. Τον καλώ να μην χρησιμοποιεί την ατυχία του άλλου για δικούς του σκοπούς. Εσύ (προς κ. Μπολάνο) και εκείνος που σκοτώθηκε δεν είσαστε Έλληνες (διορθώνοντας είπε…) και εκείνος που έπεσε θύμα του ατυχήματος… (Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει!), μπορεί να είναι ελληνόφωνες αλλά θα είναι για πάντα Αλβανοί» – είπε ο Μούκα.

Σχόλιο: Όλα αυτά μοιάζουν με σημάδια μιας καλοσμιλεμένης υπερασπιστικής γραμμής.

Πηγή: http://neolaia-kead.blogspot.com