Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΥπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Μια λίμνη μα ποια λίμνη;

16 Σεπτεμβρίου 2010

Μια λίμνη μα ποια λίμνη;

ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Οι νυν κυβερνώντες ως αντιπολίτευση μαζί με το επικοινωνιακό τους παρακράτος, κραύγαζαν για το θέμα της λίμνης Βιστωνίδας πως οι λίμνες είναι εκτός συναλλαγής και δεν μεταβιβάζoνται και άλλα τινά απαράδεκτα από νομικής άποψης.Τότε, λοιπόν, πως εκμισθώνεται αυτή η δύσμοιρη λίμνη στην Φλώρινα; Δυστυχώς, οι συκοφάντες παραπληροφορούν, παραβιάζοντας ανοικτές πόρτες, αφού μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης θέλει να πιστέψει κάθε ψεύδος κατά της Εκκλησίας και του μοναχισμού.

Φλώρινα : Εκμισθώνεται ολόκληρη η λίμνη Ζάζαρη για αλιεία

Στην εκμίσθωση για αλιεία της ιχθυοφόρου λίμνης Ζάζαρης προχωράει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2010 μέχρι 28…Φεβρουαρίου 2015, με διακήρυξη που υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Κίρκος.

Η Ζάζαρη είναι μία από τις πολλές λίμνες της Δυτικής Μακεδονίας που έχει πλούσια παραγωγή και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον επαγγελματιών του κλάδου, οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Φλώρινας στις 23 Σεπτεμβρίου, από τις 10 – 11 πμ, όπως αναφέρει η διακήρυξη. Οι προσφορές θα αρχίσουν από το ποσό των 7.200 ευρώ.

Η λίμνη Ζάζαρη είναι μία από τις 6 λίμνες του νομού Φλώρινας και μία από τις ομορφότερες λίμνες της Ελλάδας. Έχει έκταση 2 τετραγωνικά χιλιόμετρα και βρίσκεται σε υψόμετρο 602 μέτρων.

Πηγή: http://toaftonoito.blogspot.com/2010/09/mia.html

Για περισσότερα σχετικά με την βατοπαιδινή λίμνη Βιστωνίδα δείτε εδώ:

Γνωμοδότηση ”βόμβα” για τα δίκαια της Μονής Βατοπαιδίου στη Βιστωνίδα