Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

“Να αγιάσει το στόμα σου κύριε Βουλευτά!”

25 Σεπτεμβρίου 2010

“Να αγιάσει το στόμα σου κύριε Βουλευτά!”

Επιτέλους βρέθηκε και ένας βουλευτής να πει ευθαρσώς σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι το λεγόμενο «σκάνδαλο» του Βατοπαιδίου είναι ένα ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στον FLASH στον δημοσιογράφο Θανάση Λάλα ανέλυσε τα συμπεράσματα του μετά από ενάμισυ χρόνο ανακριτικών και προανακριτικών κ.λ.π. Εξ΄αρχής πίστευε ότι όντως ήταν σκάνδαλο. Μέσα όμως από τη θέση του ως μέλος της προανακριτικής επιτροπής και μετά που διάβασε και μελέτησε όλα τα αρχεία , ανακρίσεις δεδομένα κ.λ.π κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν υπάρχει, συγκεκριμένα:

1. Το δήθεν σκάνδαλο είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

2.Όπως και όργανα του κράτους αποφάνθηκαν οι ανταλλαγές ήταν νόμιμες.

3. Το κράτος δεν ζημιώθηκε. Ξεκίνησαν με το δεδομένο ότι ζημιώθηκε 1 δις ευρώ και

βρίσκουν ότι σχεδόν καθόλου δεν ζημιώθηκε.

4. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός θέλησε να βοηθήσει τη μονή και καλά έκανε αλλά    προτίμησε να μην το αναφέρει πουθενά. Όπως επίσης είπε εάν το ανέφερε τότε και το έφερνε στη βουλή ακόμα και το ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζε υπέρ των ανταλλαγών.

5. Τι πείραζε  που ο Κάρολος και ο Πούτιν επισκέπτονταν την μονή, μάλλον καλό     έκαναν , ενώ τώρα σταμάτησαν να έρχονται.

6. Σε σχέση με το Ολυμπιακό ακίνητο που πωλήθηκε από τη μονή, αυτό θα γινόταν νοσοκομείο με χρήματα της μονής για αποκατάσταση αναπήρων, ενώ τώρα (ο ίδιος πρόσφατα το επισκέφθηκε) είναι ένα ερείπιο που σε 10 χρόνια όπως είπε θα αξίζει μηδέν. Όπως ανέφερε θα υπήρχε και όφελος για το κράτος από φόρους ΦΠΑ, θέσεις εργασία κ.λ.π.

7. Τα χρυσόβουλα ισχύουν και θα ήμασταν το λιγότερο άσκεφτοι και αφελείς να τα αμφισβητήσουμε γιατί σε αυτά στηρίζονται το Οικουμενικό Πατριαρχείο και η περιουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων όποτε θα χάνονταν και αυτά μονομιάς αφού θα υπήρχε προηγούμενο στην Ελληνική επικράτεια. Οι Τούρκοι ειδικά δεν θα έχαναν ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν

Ακούστε όλη την συνέντευξη στο www.flash.gr/audio/1533.

Μπράβο και στον κ. Θανάση Λάλα και τους συνεργάτες του που εν γνώση τους ανέδειξαν και συζήτησαν αυτό το θέμα.

Να γνωρίζετε ότι η σπίθα αυτή θα ανάψει σίγουρα φωτιά , φωτιά καθαρτήρια που θα δικαιώσει την Ι.Μ.Μ.Βατοπαιδίου και τον γέροντα Εφραίμ που τόσο άδικα συκοφαντήθηκαν Είμαι σίγουρος ότι και άλλοι βουλευτές έχουν την ίδια άποψη απλώς δεν την εκφράζουν δημοσίως . Έστω και την εσχάτη ας μιλήσουν για την αλήθεια για να μπορέσει ο κόσμος να ενημερωθεί σωστά .

Νέαρχος Παναγή

Ορθοδοντικός

Λεμεσός