Θεολογία και Ζωή

Μοντέλο ξεσπά: “Το μόντελινγκ είναι σιχαμένο”

2 Δεκεμβρίου 2010

Μοντέλο ξεσπά: “Το μόντελινγκ είναι σιχαμένο”

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ανθής Τσομπανίδου την όποια γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι «Next Top Model». Το 19χρονο πρώην μοντέλο ξεσπά και καταγγέλλει τον «βρώμικο» και «σιχαμένο» όπως τον χαρακτηρίζει κόσμο του μόντελινγκ, καθώς όπως λέει «δέχτηκα ανήθικες προτάσεις από ηλικιωμένους».

Αγανακτισμένη, δηλώνει ότι δεν θα έκανε ποτέ υποχωρήσεις για το χώρο αυτό: «Δεν θυσιάζω την Ανθή. Δεν είμαι θήραμα. Δεν θα έπεφτα για κανέναν λόγο και για κανέναν ξεφτίλα τόσο χαμηλά»λέει όλο θυμό η 19χρονη η οποία χαρακτηρίζει τα μόντελινγκ «κύκλωμα». Αηδιασμένη, θυμάται τις ανήθικες προτάσεις που όπως λέει της έκαναν δυο ηλικιωμένοι κύριοι: «Δεν συνοδεύω κανέναν ηλικιωμένο κύριο στο κρεβάτι του. Απέχω από όλο αυτό το πράγμα. Με το που το βλέπω ή ακούω σιχαμερά πράγματα, κάνω εμετό».

Οι λόγοι αυτοί έκαναν την Ανθή να σηκωθεί μια μέρα και να πει: «Τέλος. Θα δουλέψω πάνω σε αυτό που έχω σπουδάσει». Τους τελευταίους έξι μήνες, εργάζεται ως κομμώτρια και όπως λέει η ίδια «Ζω φυσιολογικά, και δεν μου λείπει ο χώρος του μόντελινγκ και της τηλεόρασης».Μάλιστα δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι είναι ερωτευμένη με μπασκετμπολίστα με τον οποίο πιστεύει πως θα πάει πάρα πολύ καλά.

Πηγή: http://www.madata.gr/diafora/showbiz/83820.html