Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ενημέρωση από τις εκδόσεις Σταμούλη

11 Δεκεμβρίου 2010

Ενημέρωση από τις εκδόσεις Σταμούλη

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Εκδόσεις Σταμούλη τα τελευταία χρόνια έχουν στρέψει ένα μεγάλο μέρος της προσοχής τους στην ανάπτυξη και διακίνηση έργων Ορθόδοξης και Ελληνικής Παράδοσης. Ως αποτέλεσμα, σήμερα οι Εκδόσεις μας διαθέτουν τη μεγαλύτερη συλλογή έργων Ορθόδοξης πνευματικότητας με πάνω από 5000 είδη (βιβλία, εικόνες, CDs, DVDs).

Μέσα από το πλήρως ανανεωμένο site μας, ο επισκέπτης μπορεί να βρει περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει: βιβλία από διάφορες θεματικές ενότητες, διαγωνισμούς, άρθρα, νέα, και ανακοινώσεις.

Με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όπου όλοι λίγο πολύ θα κάνουμε κάποια δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, προτείνουμε σε εσάς και στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας βιβλία πνευματικής οικοδομής. Ένα δώρο πραγματικά ωφέλιμο.

Στη σελίδα http://www.stamoulis.gr/ViewShopStaticPage.aspx?ValueId=2865 έχουμε συγκεντρώσει κάποια βιβλία που θεωρούμε ιδανικά για την περίοδο αυτή.

Για να διευκολύνουμε τους καταναλωτές στις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους έχουμε προχωρήσει στην παροχή έκπτωσης 10% για αγορές μέσα από το www.stamoulis.gr (η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2010).

Παράλληλα προσφέρουμε σε εσάς και στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας εκπτωτικό κουπόνι με επιπλέον 10%έκπτωση για αγορές μέσα από το www.stamoulis.gr. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε τον κωδικό H2BCW στο καλάθι της παραγγελίας. Η προσφορά λήγει στις 20/12/2010. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σας ευχόμαστε καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.