Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ξημερώνοντας Πρωτοχρονιά στον Άγιο Νικόλαο Πειραιώς

30 Δεκεμβρίου 2010

Ξημερώνοντας Πρωτοχρονιά στον Άγιο Νικόλαο Πειραιώς

Με έναν ξεχωριστό τρόπο σας καλούμε να εορτάσετε την είσοδο στο 2011 στο πρώτο λιμάνι της χώρας και ιδιαίτερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πειραιώς.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου του προστάτου των ναυτικών μας την παραμονή της πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία εισόδου στο νέο έτος 2011 με το ακόλουθο πρόγραμμα:

23:00 Έναρξη ακολουθίας του Όρθρου.

00:00 Δοξολογία για την είσοδό μας στο νέο έτος και κοπή Βασιλόπιττας.

Στην συνέχεια θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία που θα είναι αφιερωμένη στο νέο έτος, τους ναυτικούς μας, αλλά και για όλους εκείνους που θα επιλέξουν να τους βρει ο νέος χρόνος εντός του Ιερού Ναού προσευχομένους για : ΥΓΕΙΑ – ΑΓΑΠΗ – ΕΙΡΗΝΗ – ΕΥΤΥΧΙΑ – ΠΡΟΟΔΟ – και «ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ» για τους ναυτικούς μας.

Η Θεία Λειτουργία θα τελειώσει περίπου στη 01:00π.μ..

Όσοι λοιπόν επιθυμούν μια διαφορετική υποδοχή στο νέο χρόνο, χωρίς τηλεόραση, χωρίς ξέφρενα πανηγύρια και φιέστες χωρίς νόημα στους δρόμους, και ξενόφερτα ρεβεγιόν, ο Ναός του Αγίου Νικολάου Πειραιώς θα είναι ανοικτός από τις 22:30 έως 01:00.

Όσοι πιστοί προσέλθετε…..

Οι ιερείς το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και οι συνεργάτες της ενορίας, σας εύχονται ένα καλό και ευλογημένο χρόνο γεμάτο, από Χριστό, Αγάπη, Ειρήνη, Υγεία, προσωπική και οικογενειακή Ευτυχία.

Πηγή: http://synodoiporia.blogspot.com/2010/12/blog-post_2972.html