Υπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

”Το κουτι της Πανδώρας”.Μια κατεξοχην εκπομπη του συστήματος με δολοφονικές τάσεις!!

22 Φεβρουαρίου 2011

”Το κουτι της Πανδώρας”.Μια κατεξοχην εκπομπη του συστήματος με δολοφονικές τάσεις!!

Η ”πανδώρα” μανιωδώς και λυσσαλέα κυνήγησε το Βατοπαίδι.Κι αφού προσπάθησε να ρίξει ανεπιτυχώς τόνους λάσπης σε ένα ιστορικό μοναστήρι και να σπιλώσει έναν ηγούμενο με την συνοδεία του -κι εδώ απέτυχε παταγωδώς-,τώρα συνεχίζει την πορεία της προσπαθώντας να σπίλώσει ανθρώπους τους οποίους το σύστημα θέλει να αμαυρώσει την μνήμη του.(Οσοι είδαν έστω και λίγο την εκπομπη θα καταλάβουν).

Δολοφονία χαρακτήρα

Δολοφονία χαρακτήρα είναι μια σκόπιμη προσπάθεια να επηρεαστεί η απεικόνιση ή η φήμη ενός ιδιαίτερου προσώπου, είτε που ζει είτε μια ιστορική προσωπικότητα, με τέτοιο τρόπο ώστε να αναγκαστούν άλλοι για να αναπτύξει μια εξαιρετικά αρνητική, ανήθικη είτε unappealing αντίληψη για σε. Από τη φύση του, περιλαμβάνει τη σκόπιμο υπερβολή ή το χειρισμό των γεγονότων για να παρουσιάσει μια αναληθή εικόνα του στοχοθετημένου προσώπου. Για τα ζωντανά άτομα, αυτό μπορεί να αναγκάσει το στόχο για να απορριφθεί από το του/της κοινότητα, οικογένεια, ή μέλη του περιβάλλοντός του/της διαβίωσης ή εργασίας. Τέτοιες πράξεις είναι χαρακτηριστικά πολύ δύσκολο να αντιστρεφθούν ή να αποκαταστήσουν, επομένως η διαδικασία παρομοιάζεται με έναν κυριολεκτικό δολοφονία μιας ανθρώπινης ζωής. Η ζημία συνεχής μπορεί να είναι ισόβια και περισσότεροι, ή για τις ιστορικές προσωπικότητες, τελευταίες για αιώνες πολλοί μετά από το θάνατό τους.

Στην πράξη, η δολοφονία χαρακτήρα αποτελείται συνήθως από τη διάδοση φήμες και σκόπιμη παραπληροφόρηση στα θέματα σχετικά με τα ήθη, την ακεραιότητα, και τη φήμη κάποιου.

Στην πολιτική, ίσως η πιό κοινή μορφή δολοφονίας χαρακτήρα είναι η διάδοση των ισχυρισμών ότι ένας υποψήφιος είναι ψεύτης. Άλλα κοινά θέματα μπορούν να περιλάβουν τους ισχυρισμούς ότι ο υποψήφιος είναι κακό ή μη δημοφιλές μέλος της οικογένειάς του, έχει μια κακή σχέση με το σύζυγο ή τα παιδιά του, είναι από τους προηγούμενους συναδέλφους του, ή συμμετέχει συνήθως στη διατάραξη, κοινωνικά απαράδεκτη συμπεριφορά, όπως το σεξουαλικό deviancy.

Πηγή: http://parratiritis.blogspot.com/2011/02/blog-post_9544.html