Θεολογία και Ζωή

Nεώτερα από το Βοyollali της Κεντρικής Ιάβας.

24 Φεβρουαρίου 2011

Nεώτερα από το Βοyollali της Κεντρικής Ιάβας.

Το μήνυμα του π.Μεθοδίου.

Boyolali, February 19,2011 

To: Rev Fr. Dimitrios Athanasiou.

Dear Fr. Dimitrios, our Family and the Churh in good condition because of prayer from you.
Throug this letter I Report my work as follows:
1. The sellers of land behind the orthodox Kindergaten Mission ask immediately repaid.
2. The building House for poor people to the orthodox Family Mrs Lidia we try one more week. Please be to information to Donatour Mrs. M.. S..
Here I send Fotos at the House and Location of land that we buy. We continue to ask for prayers and help. Thanks you very much Your attention. God blees You. Amen.
Your Brather In Christ
Fr. Methodios Sri Gunarjo.
—————————————————————————————————–
Με το παραπάνω  μήνυμα ο π.Μεθόδιος Sri Gunarjo μας μετέφερε τα ευχάριστα νέα από το Boyollali της Κεντρικής Ιάβας ,όπου διακονεί.
Συγκεκριμένα μας ενημερώνει ότι  με την βοήθεια του  χρηματικού ποσού που του στάλθηκε από την Ελλάδα,αποφεύχθηκε η πώληση του οικοπέδου ,που βρίσκεται δίπλα στο Νηπιαγωγείο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής.Το οικόπεδο αυτό,ως γνωστόν ,το διεκδικούσε  να το αγοράσει φανατικός ετερόδοξος ,με σκοπό να  απομακρύνει και να κλείσει το Νηπιαγωγείο ,δημιουργώντας σοβαρότατο πρόβλημα  στο έργο του Ορθόδοξου Ιεραποστολικού κλιμακίου στην περιοχή.Ηδη πάλι με ενέργειες των Φίλων της Ιεραποστολής στην Ελλάδα,ένας νέος Ιεραποστολικός σύλλογος θα στείλει το υπόλοιπο ποσό στον π.Μεθόδιο σύντομα ,για την εξόφληση του οικοπέδου.Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση.
Επίσης ο π.Μεθόδιος μας έστειλε και φωτογραφίες από τις εργασίες κατασκευής του μικρού σπιτιού,που θα στεγάσει την φτωχή οικογένεια της κυρίας Λυδίας,η οποία είναι μητέρα ορφανών παιδιών και της οποίας ο σύζυγος πέθανε σε νεαρή ηλικία την περίοδο της έκρηξης του ηφαιστείου Merapi ,που είχε δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στην περιοχή.Το σπίτι αυτό είναι το πέμπτο στην σειρά ,που χρηματοδοτείται από τους Φίλους της Ιεραποστολής στην Ελλάδα και είναι ευγενική προσφορά της ιατρού Μ.Σ..Ευχόμαστε ο εν Τριάδι Δωρεοδότης Θεός να αναδείξει και άλλους δωρητές ώστε να ενισχύσουμε το ανθρωπιστικό έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στην περιοχή αυτή.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στην Ινδονησία,μπορούν να καταθέτουν οποιαδήποτε χρηματικό ποσό στους παρακάτω λογαριασμούς.


1.ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ/66046796
ΙBAN : GR 66 0120 5450 0000 0006 6046 796
BIC :EMPOGRAA.((Δικαιουχος π.Δημήτριος Αθανασίου)
2. Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.
(IBAN -GR 6102604690000640100058162)

(Δικαιουχος π.Δημήτριος Αθανασίου)