Θεολογία και Ζωή

Τιμή στα παλληκάρια της ομάδας Δίας της Ελληνικής Αστυνομίας

5 Μαρτίου 2011

Τιμή στα παλληκάρια της ομάδας Δίας της Ελληνικής Αστυνομίας

Η Θυσια των Παλικαριων της Ομαδας Διας ειναι ο φορος αιματος στον Μινωταυρο της Παγκοσμιοποιησης και της απο αυτην σκοπιμης επιβολης της απαληψης καθε μορφης “Διαφορισμου”, “κριτηριου” και “πρωτεραιοτητος”, ως εργαλειων διαμορφωσης και συγκροτησης καθε μορφης υποστασης, με την συνειδητη σκοπιμοτητα να παραχθει ανεξελεκτο χαος που ειναι με την σειρα του εργαλειου εξουσιας των πολλων απο τους λιγους.

Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια, οτι οι διακρισεις με βαση το χρωμα και την φυλη, αυτο που η επιστημη ονομαζει ρατσισμο , ειναι κατι το εντελως απολιτιστο, απανθρωπο και αντι..δημοκρατικο. που δεν εχει ομως καμια σχεση με αυτο που η προπαγανδα αποκαλει ρατσισμο προσπαθωντας να συγκροτησει ενα εργαλειο της Παγκοσμιοποιησης με το οποιο θα ισοπεδωθει καθε εννοια, καθε “Διαφορισμος”. “καθε κριτηριο” , και καθε υπαρξη “προτεραιοτητας” ετσι ωστε να παραχθει ΧΑΟΣ., που ειναι με την σειρα του εργαλειο εξουσιας των πολλων απο τους λιγους.

Η Υπαρξη “Προτεραιοτητων”, “ικανοτητας Διαφορισμου”, και “κριτηριων”, ειναι απο τα βασικα “εργαλεια”, τοσο στην προσωπικη ζωη, οσο και σε μια κοινωνια για να υπαρξη “συγκροτηση” και “υποσταση” ειτε στον Ανθρωπο, ειτε στην Κοινωνια. Η καταργηση αυτων των εργαλειων με την σκοπιμη “επικληση δηθεν ρατσισμου”, ετσι ωστε ο Ανθρωπος να χασει την συγκροτηση και την υποσταση του και να μεταβληθει σε “ατομο”, δηλ σε ενα ψυχικα ανυπαρκτο ανικανο ον, με μηχανιστικη λειτουργικη καταναλωτικη υποσταση, δηλ. σε ΣΚΥΒΑΛΑ, ευκολα χειραγωγουμενα απο την εξουσια των ολιγων. Η καταργηση των εργαλειων του Διαφορισμου, των προτεραιοτητων και καθε μορφης κριτηριων απο μια κοινωνια ( η ουσιαστικη της ισοπεδωση) μετατρεπει την κοινωνια σε “μαζα-αγελη”ευκολα χειραγωγουμενη απο την εξουσια.

Οι σκοποι της Παγκοσμιοποιησης και της παγκοσμιας διακυβερνησης, με εργαλειο τον δηθεν ρατσισμο, επιβαλουν την μειξη πληθυσμων και την ανεξελεκτη μετακινηση ανθρωπων, μεσα απο την οποια διευκολυνεται η εκμεταλευση της ανθρωπινης υπαρξης απο το δουλεμποριο, και η ελευθερη κινηση, παροχη ασυλου, καλυψη και συγκαληψη του εγκληματος , δυναμικη την οποια επιδιωκει η Παγκοσμιοποιηση και η Παγκοσμια Διακυβερνηση που επιδιωκει το Χαος και τον φοβο ως εργαλεια εξουσιας επι των Λαων.

Μεσα σ αυτο το τεχνιτο Χαος, καλειται η Ελληνικη Αστυνομια να αντιμετωπισει με αυταπαρνηση, αυτο που σκοπιμα οι δυναμεις της εξουσιας παραγουν: Το χαος και το εγκλημα.

Εχουμε μια ευθεια αναλογια, με την επαναμφανηση της φυματιωσης σαν αποτελεσμα της (δηθεν) ελευθερης διακινησης προσωπων και την αποφυγη ρατσισμου, την οποια φυματιωση καλειται να αντιμετωπισει ενα ηδη ανεπαρκες συστημα υγειας.

Εδω εχουμε μια ισχυρη δυναμικη παραγωγης εγκληματος που το εκτρεφει και το υποθαλπει η δυναμικη της Παγκοσμιοποιησης και της Διεθνους Διακυβερνησης με τις σκοπιμοτητες της και τα επιδιωκομενα της. Και δεν ειναι δυνατον να υπαρχει τοση συγνωστη αφελεια, ωστε καποιοι υποστηριζοντας οτι προστατευουν το ατομικο δικαιωμα της Ανθρωπινης αξιοπρεπειας να απαιτουν υστερικα ανοχες, που ουσιαστικα παραγουν και υποθαλπουν το δουλεμποριο, την εγκληματικοτητα και τον βιασμο της Ανθρωπινης αξιοπρεπειας, αυτων που τα υφιστανται.

Τα Παλικαρια της Ομαδας Διας , επεσαν στο βωμο μιας πολυ βρωμικης λερναιας υδρας, ενος πολυ σαπιου Μηνωταυρου, που εχει πολυ βαθειες σαπιες ριζες και λεγεται Παγκοσμιοποιηση και Διεθνης Διακυβερνηση.

Εμεις αγκαλιαζουμε αυτα τα νεα παιδια, υις αγνες τους ψυχουλες και την συνειδητη τους Ανδρεια και Θυσια για να προστατευσουν κατι πολυ μεγαλυτερο απο εκεινο που ισως και να μην γνωριζαν συνειδητα, αλλα ηταν μεγαλη αληθεια στην ψυχη τους: Τον ανθρωπο απο το Ατομο και την Κοινωνια απο το Χαος.

Ας μου επιτραπει ενας τελευταιος προσωπικος ασπασμος, στα δυο παιδια της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Καθηγητης ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

M.A., M.C.P., Ph.d.

University of Pennsylvania

Case Western Reserve University

Πηγή: http://hfndflag.blogspot.com/2011/03/blog-post.html