Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

2ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.: Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία της Γης

12 Μαΐου 2011

2ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.: Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία της Γης

Το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.), σας προσκαλεί στο 2ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο που οργανώνει, με θέμα «Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία της Γης». Το συνέδριο αυτό απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, διευθυντές και επιθεωρητές Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης καθώς επίσης και σε σχετικούς περιβαλλοντικούς και εκπαιδευτικούς φορείς.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2011, 11:00-13:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού στο προαύλιο του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής.

Το συνέδριο περιλαμβάνει καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης και Χαιρετισμό-Κήρυξη της Έναρξης του συνεδρίου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιο. Θα περιλαμβάνει επίσης χαιρετισμούς και σύντομες ομιλίες από Πανεπιστημιακούς και διακεκριμένους ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, ενώ μαθητές σχολείων που έχουν παρακολουθήσει Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε. θα παρουσιάσουν τις δικές τους σκέψεις. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Σε όσους εκπαιδευτικούς παρακολουθήσουν το συνέδριο θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλούμε δείτε το Πρόγραμμα του συνεδρίου και την Αίτηση Συμμετοχής που επισυνάπτονται.

ProgrammaSinedriou

aitisi_simmetoxis

Παρακαλούμε επίσης όπως προωθήσετε το Πρόγραμμα του συνεδρίου και την Αίτηση Συμμετοχής στα μέλη σας.

Με εκτίμηση,

Η Επιστημονική – Παιδαγωγική Ομάδα του ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.