Ανέκδοτα - Χιούμορ

Αγραφοι Νόµοι

27 Οκτωβρίου 2011

Αγραφοι Νόµοι

1. Νόµος της µηχανικής επισκευής – Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου µε γράσο, τότε θα αρχίσει να σας τρώει η µύτη σας ή θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.

2. Nόµος της ßαρύτητας – Οποιοδήποτε εργαλείο ή ßίδα, όταν πέσει, θα κυλήσει προς τη λιγότερο προσßάσιµη γωνία.

3. Νόµος των πιθανοτήτων – Η πιθανότητα του να σας παρακολουθούν είναι ανάλογη της ηλιθιότητας της πράξης σας.

4. Νόµος των Τυχαίων Αριθµών – Αν καλέσετε λάθος αριθµό, η γραµµή ποτέ δεν είναι κατειληµµένη και κάποιος πάντα θα απαντήσει….

5. Νόµος του Αλλοθι – Αν πείτε στον προϊστάµενό σας ότι καθυστερήσατε να πάτε στη δουλειά γιατί έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου σας, την εποµένη όντως θα σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου σας.

6. Νόµος των Αλλαγών – Όταν αλλάζετε λωρίδα κυκλοφορίας στο δρόµο, η λωρίδα που µόλις αφήσατε θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα από εκείνη στην οποία µετακινηθήκατε.

7. Νόµος του Μπάνιου – Με το που ßυθίζετε το σώµα σας στην µπανιέρα, είναι ßέßαιο ότι το τηλέφωνο θα χτυπήσει.

8. Νόµος των Συναντήσεων – Η πιθανότητα να συναντήσετε τυχαία κάποιον που γνωρίζετε αυξάνεται άρδην όταν ßρίσκεστε µε άτοµο που δε θέλετε να σας δουν µαζί.

9. Νόµος του αποτελέσµατος – Όταν προσπαθήσετε να αποδείξετε σε κάποιον ότι ένα µηχάνηµα δε δουλεύει, εκείνη τη στιγµή θα δουλέψει.

10. Νόµος της Βιοµηχανικής – Η ένταση της φαγούρας είναι ανάλογη του ßαθµού δυσκολίας στο να ξύσετε το συγκεκριµένο σηµείο.

11. Νόµος θεάτρου, σινεµά – Τα άτοµα των οποίων οι θέσεις απέχουν περισσότερο από το διάδροµο θα φτάσουν τελευταία και είναι πάντα εκείνα που θα εγκαταλείψουν τις θέσεις τους αρκετές φορές για να πάρουν ένα σνακ, κάτι να πιουν ή να πάνε στην τουαλέτα και που θα φύγουν πριν από το τέλος της παράστασης ή της προßολής. Εκείνοι που κάθονται δίπλα στο διάδροµο ουδέποτε µετακινούνται, έχουν πολύ µακριά πόδια ή µεγάλες κοιλιές και πάντα περιµένουν µέχρι να αδειάσει η αίθουσα για να σηκωθούν.

12. Νόµος του Καφέ – Με το που καθήσετε να απολαύσετε ένα ζεστό καφέ στη δουλειά, ο προϊστάµενός σας θα σας ζητήσει να κάνετε κάτι που θα διαρκέσει έως ότου να κρυώσει το καφές σας. Το ίδιο συµßαίνει και µε τον φραπέ το καλοκαίρι (σ.σ.: φραπές όχι φρέντο, φραπές!) που θα ßράζει µέχρι να επιστρέψετε σε αυτόν.

13. Νόµος των Αποδυτηρίων – Εάν υπάρχουν µόλις δύο άτοµα σε αποδυτήρια, θα έχουν γειτονικά ντουλαπάκια.

14. Νόµος Φυσικών Επιφανειών – Η πιθανότητα µιας φέτας ψωµί µε µαρµελάδα να προσγειωθεί µε την πλευρά της µαρµελάδας στο χαλί είναι ανάλογη του πόσο καινούριο και ακριßό είναι αυτό το χαλί.

15. Nόµος των Λογικών Επιχειρηµάτων – Τα πάντα είναι δυνατά όταν δεν έχετε ιδέα για τι µιλάτε.

16. Νόµος της Ενδυµατολογικής Εµφάνισης – Αν τα ρούχα σας κάνουν, δεν είναι ωραία.

17. Νόµος του Εµπορικού Μάρκετινγκ – Μόλις ανακαλύψετε ένα προϊόν που σας αρέσει πάρα µα πάρα πολύ, θα σταµατήσουν την παραγωγή του.

18. Νόµος των Ιατρών – Εάν δεν αισθάνεστε καλά και κλείσετε ραντεßού µε τον ιατρό σας, µέχρι να φτάσετε θα αισθάνεστε καλύτερα. Αν δεν κλείσετε ραντεßού θα παραµείνετε άρρωστοι.