Γέρ. Εφραίμ ΒατοπαιδινόςΥπόθεση Μονής Βατοπαιδίου

Συνεχίζονται οι επισκέψεις Ιεραρχών στον Ηγούμενο Εφραίμ

7 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζονται οι επισκέψεις Ιεραρχών στον Ηγούμενο Εφραίμ

Συνεχίζονται οι επισκέψεις συμπαράστασης στον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδάλλου μετά από απόφαση προφυλάκισης.

Τον Ηγούμενο επισκέφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις ημέρες ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος, ο οποίος του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του.

Τον Γέροντα Εφραίμ επισκέφθηκε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος περιέβαλε τον Ηγούμενο με πολλή αγάπη για τον Σταυρό που κουβαλάει τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, χθες Παρασκευή το κατώφλι των φυλακών πέρασε και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης.

Ο Πρωτοσύγκελλος μετέφερε στον Ηγούμενο την συμπαράσταση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ενώ του ευχήθηκε να λήξει σύντομα ο πειρασμός αυτός.

Τέλος τον Ηγούμενο επισκέφθηκαν Ηγούμενοι Μονών από ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό του.

Πηγή : http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10533:2012-01-07-13-18-30&catid=25:2009-12-18-08-37-46