Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Βοήθεια της Αρχιεπισκοπής Κύπρου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

24 Φεβρουαρίου 2012

Βοήθεια της Αρχιεπισκοπής Κύπρου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Την αγάπη και την συμπαράσταση των Κυπρίων αδελφών μας και ιδιαίτερα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, βιώνει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος στον αγώνα της να αντεπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες του πολυποίκιλου κοινωνικού της έργου την περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Πρωτ. Δημήτριος Κατσιφός παρέλαβε στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, δύο κοντέινερ με τρόφιμα μακράς διαρκείας και ρουχισμό, τα οποία μετέφερε, εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου του Β΄ και του λαού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Ιερώνυμος Πυλιώτης.

Η μεγάλη αυτή βοήθεια βρίσκεται ήδη στον Βόλο και αναμένεται, το αμέσως προσεχές διάστημα, να διανεμηθεί στο Κέντρο Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου «Δος ημίν σήμερον» και στα Σπίτια Γαλήνης των ενοριών.

Η βοήθεια αναμένεται να επαναληφθεί άλλες δύο φορές μέχρι το Πάσχα και θα περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες κρέατος.

Ο ρουχισμός θα διανεμηθεί στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας διά του Σταθμού Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών «Διακονία»

Πηγή : http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11039:2012-02-24-10-26-29&catid=26:2009-12-18-08-38-40