Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Μια 33χρονη γέννησε μέσα σε Super Puma

9 Μαρτίου 2012

Μια 33χρονη γέννησε μέσα σε Super Puma

 
Περίπου 8 ναυτικά μίλια, νότια της Σύρου και σε ύψος 2.000 πόδια γεννήθηκε, μέσα στο ελικόπτερο, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο μία 33χρονη γυναίκα, όχι όμως σε κάποιο νοσοκομείο ή κλινική αλλά σε Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, στο οποίο είχε επιβιβαστεί για να μεταφερθεί εσπευσμένα από τη Σίφνο στην Ελευσίνα. 

Στις 05:30 το πρωί, ζητήθηκε από την Πολεμική Αεροπορία η αεροδιακομιδή μιας 33χρονης εγκύου από τη Σίφνο για την Ελευσίνα. Ελικόπτερο Super Puma απογειώθηκε από την 112 Πτέρυγα Μάχης της Ελευσίνας και μετέβη στη Σίφνο όπου και παρέλαβε την έγκυο και απογειώθηκε την 07:18 με κατεύθυνση την Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής το ελικόπτερο άλλαξε προορισμό και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο νοσοκομείο που βρισκόταν στη Σύρο. Περίπου 8 ναυτικά μίλια, νότια της Σύρου και σε ύψος 2000 πόδια γεννήθηκε, μέσα στο ελικόπτερο, ένα υγιέστατο αγοράκι. Στις 07:38 το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σύρου και η μητέρα μαζί με το νεογνό διακομίστηκαν στο τοπικό νοσοκομείο.

Η 384 Μοίρα Eρευνας – Διάσωσης καλωσόρισε το νεογνό σαν επίτιμο μέλος της, ενώ ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου, θα γίνει ο «ανάδοχος» του βρέφους, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

 

Πηγή : http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=84271