Ορθόδοξη πίστη

Ανακοίνωση των Φίλων της Ιεραποστολής στην Ινδονησία

23 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση των Φίλων της Ιεραποστολής στην Ινδονησία

 
Aγαπητοί αδελφοί ,Χριστός Ανέστη.
Αισθανόμαστε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε  εκ ¨μέσης καρδίας¨ για μια ακόμα φορά τους επώνυμους και ανώνυμους  δωρητές που μας έδειξαν για  μια ακόμα φορά εμπιστοσύνη και  ανταποκρίθηκαν στην διαδικτυακή έκκληση για οικονομική βοήθεια στην οικογένεια του Ορθόδοξου Ιεραποστόλου  π.Μεθοδίου Sri Gunarjo στο Βoyolali  της Κεντρικής  Ιάβας,λόγω της σοβαρής ασθένειας της πρεσβυτέρας Μαρίας.Ηδη από τις πρώτες δωρεές συγκεντρώθηκε το ποσό των 1050 ευρώ που το αποστείλαμε  στον π.Μεθόδιο  για να καλύψει  τα έξοδα νοσηλείας  της πρεσβυτέρας στην Μονάδα Εντατικής  Θεραπείας για τις πρώτες πέντε μέρες.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον νεοσύστατο ιεραποστολικό σύλλογο-ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ- από την Λάρισα ,που ανταποκρίθηκε και αυτός άμεσα στην έκκλησή μας και έστειλε το ποσό των 1500 ευρώ για να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας της πρεσβυτέρας για την δεύτερη εβδομάδα νοσηλείας της στην Μ.Ε.Θ.
 
Υπενθυμίζουμε ότι στο κράτος της Ινδονησίας ,οι παροχές υπηρεσιών σε θέματα υγείας είναι επί πληρωμή και με πολύ υψηλό κόστος ,για τα οικονομικά δεδομένα της περιοχής ,γι΄αυτό και η θνησιμότητα στην περιοχή είναι πολύ μεγάλη και σε άτομα νεαρής ηλικίας.
Η πρεσβυτέρα Μαρία συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας .Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή μεν αλλά κρίσιμη.Η προσπάθεια που έγινε εκ μέρους των γιατρών να βγει από την Μ.Ε.Θ απέτυχε  γιατί παρουσίαζε συχνές λιποθυμικές κρίσεις .
Έτσι λοιπόν το πρόβλημα παραμένει και η οικογένεια του π.Μεθοδίου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.Γι΄αυτό : Κάνουμε για μια φορά ακόμα έκκληση σε ιεραποστολικούς συλλόγους,ενορίες ,Μονές και σε οποιοδήποτε άλλο φορέα η πρόσωπο το οποίο αγαπάει την Ορθόδοξη Ιεραποστολή, να βοηθήσουν  την πρεσβυτέρα Μαρία και την οικογένεια του π.Μεθοδίου.
 
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την οικογένεια του π.Μεθοδίου μπορούν να καταθέτουν τις δωρεεές τους σε ένα από τους παρακάτω λογαριασμούς .
Α.Στον τραπεζικό λογαριασμό του π.Μεθοδίου
 
Α.π.Μεθόδιος Sri Gunarjio
Νame  :  SRI  GUNARJO
BCA  (BANK  CENTRAL  ASIA)
CABANG, PASAR  LEGI –S0LO- INDONESIA
 Account number :0790132424
  SWIFT BIC CODE   :  CENAIDJA
ή στους παρακάτω λογαριασμούς των Φίλων της Ιεραποστολής.
 
1.ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ/66046796
ΙBAN : GR 66 0120 5450 0000 0006 6046 796
BIC :EMPOGRAA.((Δικαιουχος π.Δημήτριος Αθανασίου)
2. Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.
(IBAN -GR 6102604690000640100058162)
(Δικαιουχος π.Δημήτριος Αθανασίου)
Στους δωρητές δίνονται αποδείξεις για φορολογική χρήση.Γι΄αυτό θα πρέπει να μας γνωστοποιούν τα απαραίτητα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο-διεύθυνση διαμονής) προκειμένου να τις στέλνουμε ταχυδρομικά.
Γιά την Ο.Φ.Ι.Ι  
π.Δ.Α