Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ο Μητροπολίτης Ταμασού κοντά στους νέους ποδηλάτες

22 Μαΐου 2012

Ο Μητροπολίτης Ταμασού κοντά στους νέους ποδηλάτες

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες ακαδημιών ποδηλασίας  της κυπριακής ομοσπονδίας ποδηλασίας, που διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ».

Οι αγώνες,  οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν σε δασώδες περιοχή της κοινότητας Λυθροδόντα, τέθηκαν υπό την αιγίδα του Πανιεροτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα.

Το αθλητικό αυτό γεγονός το οποίο  χαρακτηρίστηκε από την άρτια οργάνωση του, τίμησε με την παρουσία του ο έπαρχος Λευκωσίας κ. Αργύρης Παπαναστασίου καθώς και οι κοινοτικές αρχές της περιοχής.

Ο Πανιερότατος κατά την απονομή των επάθλων, συνεχάρη όλα τα παιδιά των ακαδημιών ποδηλασίας που έλαβαν μέρος στους αγώνες, και  τόνισε μεταξύ άλλων τη σημασία που έχει η υγιής αυτή απασχόληση με την ποδηλασία, όπου προάγονται  και καλλιεργούνται ηθικές αξίες, όπως της ομαδικότητας, του σεβασμού της αλληλεγγύης και της πειθαρχίας.

Ο ποδηλατικός όμιλος «Άγιος Μνάσων» ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την φροντίδα του πανιεροτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα και διατηρεί μέχρι στιγμής επτά ποδηλατικά κέντρα στη Μητροπολιτική περιφέρεια Ταμασού, απασχολώντας γύρω στα 135 παιδιά.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο αθλητής ποδηλασίας του «ΑΓ. ΜΝΑΣΩΝ» Θράσος Ιωάννου, για το ήθος , τη συνέπεια και την
άψογη συμπεριφορά που επέδειξε στον ποδηλατικό όμιλο της ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «Αγ.Μνάσων».

 

 

 

 

 

Πηγή: http://www.romfea.gr/ekklisies/ekklisia-tis-kiproy/12627-o-mitropolitis-tamasou-konta-stus-neous-podilates