Άγιον Όρος

Τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς στην Αθωνιάδα Ακαδημία

22 Ιουνίου 2012

Τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς στην Αθωνιάδα Ακαδημία

Έγινε προχθές  η τελετή λήξης των μαθημάτων στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία παρουσία του Αγίου Πρωτεπιστάτη γέροντος Μαξίμου του Ιβηρίτου, των λοιπών μελών της Ιεράς Επιστασίας, των λοιπών μελών της Εφορείας και του Διευθυντου του σχολείου.

Κατά την τελετή προσφώνησε τον Άγιο πρωτεπιστάτη και την Ιερά Επιστασία εκ μέρους της Σχολικής Εφορείας ο έφορος της σχολής ιερομ. Παλαμάς ο Βατοπαιδινός και στην συνέχεια ο διευθυντής του σχολείου κ. Αλέξιος Παναγόπουλος.

Κατόπιν τον λόγο πήρε ο Άγιος Πρωτεπιστάτης, ο οποίος συνεχάρη τους καθηγητές για τις υπηρεσίες που προσέφεραν καθώς και τους μαθητές για τον κόπο που κατέβαλαν κατά την χρονιά που μόλις τελείωσε.

Στην συνέχεια δόθηκαν βραβεία, εκ μέρους της Σχολικής Εφορείας στους 3 καλύτερους οικοτρόφους της χρονιάς και τα πτυχία Αγιογραφίας και Βυζαντινής Μουσικής στους τελειοφοίτους, όπως προβλέπεται από την Κανονιστική διάταξη της Αθωνιάδος.

Τα βραβεία και τα πτυχία επέδωσαν τα μέλη της Ιεράς Επιστασίας, της Σχολικής Εφορείας καθώς και ο Διευθυντής του Σχολείου. Τέλος εψάλει ο ύμνος της Αθωνιάδος και ο Άγιος Πρωτεπιστάτης ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλους του μαθητές.

 

 

 

Πηγή: http://www.agioritikovima.gr/agnea/7336-teleti-liksis-t