Θεολογία και Ζωή

Θερμόαιμος γαμπρός ξυλοκόπησε την νύφη την ώρα του γάμου

10 Ιουλίου 2012

Θερμόαιμος γαμπρός ξυλοκόπησε την νύφη την ώρα του γάμου

Απίστευτη εξέλιξη είχε ένας γάμος στην γειτονική Κωνσταντινούπολη, όταν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε το μυστήριο ο γαμπρός ξυλοκόπησε άγρια την νύφη μπροστά στα έκπληκτα μάτια συγγενών και προσκεκλημένων.

Το περιστατικό, σημειώθηκε…στην περιοχή Καντίκιοι και σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, η αιτία ήταν ότι στο αυτοκίνητο που θα τους πήγαινε στη δεξίωση, η νύφη «τόλμησε» να πει στον άντρα της, πώς η θεία του της κρέμασε ψεύτικα κοσμήματα στο νυφικό.

Εκείνος έγινε έξαλλος και λέγοντας της «Πως μιλάς έτσι για την θεία μου;» την άρπαξε από το μαλλί και άρχισε να την δέρνει μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ το ξύλο συνεχίστηκε και στη δεξίωση όπου ενεπλάκησαν και οι οικογένειες με κλωτσιές και χαστούκια και τελικά κατέληξαν ομαδικά στο αστυνομικό τμήμα.

Το πιο σουρεαλιστικό απ’ όλα είναι ότι όταν ο γαμπρός, άρχισε να δέρνει τη νύφη μπροστά στον κόσμο, οι γονείς της προσπάθησαν να επέμβουν, αλλά ο γαμπρός έβγαλε όπλο (!) και διέταξε τους πάντες να μην πλησιάσουν. Τότε, οι γονείς της νύφης κατηγόρησαν τους «συμπέθερους» οι οποίοι ήταν εξίσου θερμόαιμοι με το βλαστάρι τους και η γαμήλια δεξίωση μετατράπηκε σε ρινγκ.

Δέκα άτομα συνελήφθησαν και μετά την κατάθεση αφέθηκαν ελεύθεροι. Άγνωστο είναι αν θα ζητήσει διαζύγιο η νύφη, αλλά αν το κάνει, το θερμόαιμο ζευγάρι θα πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες για τον πρώτο γάμο-αστραπή με διάρκεια ευτυχισμένου έγγαμου βίου μόλις μερικών λεπτών.

Πηγή: http://piestirio.blogspot.com/2012/07/blog-post_8366.html