Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ο Ιάπωνας Γκο Σοέντα αντίπαλος του Μάρκου Παγδατή στους Ολυμπαικούς Αγώνες

27 Ιουλίου 2012

Ο Ιάπωνας Γκο Σοέντα αντίπαλος του Μάρκου Παγδατή στους Ολυμπαικούς Αγώνες

Αντίπαλος του Κύπριου αντισφαιριστή Μάρκου Παγδατή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι ο Ιάπωνας, Γκο Σοέντα, νούμερο 47 στην παγκόσμια κατάταξη, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Τετάρτης στην αίθουσα του κεντρικού κορτ του Γουϊμπλεντον στο Λονδίνο, το οποίο φιλοξενεί την Ολυμπιάδα του 2012.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση των απεσταλμένων της Ενωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ), Αργύρη Αργυρού και Μικαέλο Παπαδάκη, «ο 27χρονος Ιάπωνας αθλητής δεν αποτελεί απειλή για τον Παγδατή (δεν έχει ούτε έναν τίτλο), έστω και αν έχουν μόλις τρεις θέσεις διαφορά στην κατάταξη της ΑΤΡ (Νο44 ο Μάρκος), όμως είναι απρόβλεπτος στο παιχνίδι του και αντιμετωπίζεται με πάσα σοβαρότητα από τον πρωταθλητή μας και τον προπονητή του Γιάννο Χατζηγεωργίου».

«Δεν τον έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν, όμως αυτό που πρέπει να κάνω είναι να μπω στο γήπεδο, να παίξω το παιχνίδι που ξέρω, να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε μπάλα και να βρω τον τρόπο να κερδίσω» δήλωσε ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος θα είναι ο σημαιοφόρος της αποστολής της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην τελετή έναρξης το βράδυ της Παρασκευής.

Ο προπονητής του Μάρκου Παγδατή, Γιάννος Χατζηγεωργίου, δήλωσε ότι «τώρα ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρώτος αντίπαλός μας στο τουρνουά, θα τον μελετήσουμε και θα προετοιμάσουμε κατάλληλα το δικό μας παιχνίδι για να κερδίσουμε».

Ο αγώνας του Μάρκου Παγδατή με τον Γκο Σοέντα αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή 29 Ιουλίου.

Αναφορικά με τους αθλητές μας στη σκοποβολή οι ανταποκριτές της ΕΑΚ αναφέρουν ότι την Τετάρτη έκαναν τις πρώτες τους ανεπίσημες προπονήσεις στο «Royal Artillery Barracks».

Ο υπεύθυνος της κυπριακής αποστολής στη σκοποβολή Πέτρος Κυρίτσης δήλωσε ότι «οι αθλητές μας μπήκαν με όρεξη στις προπονήσεις, έχοντας ως στόχο να εξοικειωθούν το συντομότερο δυνατό με το περιβάλλον και να είναι πανέτοιμοι για τους αγώνες τους».

 

Πηγή: Onlycy.com