Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Παραγωγός του Hollywood ετοίμαζε εξευτελιστικό reality για τους Έλληνες!

27 Ιουλίου 2012

Παραγωγός του Hollywood ετοίμαζε εξευτελιστικό reality για τους Έλληνες!

Ένα εξευτελιστικό reality που θα παρουσιάζει τους Έλληνες να τσακώνονται, να είναι εριστικοί, ανεγκέφαλοι, κουτσομπόληδες και ζηλιάρηδες είχε στα σκαριά παραγωγός του Hollywood και για να το κάνει πράξη σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει- τι άλλο;- έλληνες ηθοποιούς που ζουν και εργάζονται στο Los Angeles!

Την αποκάλυψη έκανε στην «Espresso της Κυριακής» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν πρωτοκουβεντιάσαμε με τον παραγωγό μας είπε: “εμένα με ενδιαφέρει να κάνω νούμερα και αυτά έρχονται με την ίντριγκα.”. Στην επαφή που είχαμε μαζί του, προσπάθησε να βάλει φυτιλιές ανάμεσα σε μένα και το Χρήστο (Βασιλόπουλο) ρωτώντας μας ποιος είναι πιο γνωστός ηθοποιός στην Ελλάδα».
 
Στην συνάντηση, σύμφωνα με τα όσα λέει ο Στράτος Τζώρτζογλου, βρέθηκαν η σύντροφός του Ζιζέλ Λιούμπζεν, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, και η Αλέξια, η Μαρίνα Σόλωνος και ο Κωνσταντίνος Ησαϊας. Στη συνάντηση είχε κληθεί και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος, όμως, εκείνες τις μέρες βρισκόταν στην Κρήτη.
 
«Παρ’ όλο που πολλοί από εμάς έχουν μεγάλη ανάγκη τα λεφτά και τη διαφήμιση, ωστόσο ομόφωνα αρνηθήκαμε κάτι τέτοιο», συνεχίζει ο ηθοποιός. «Οι Έλληνες που ζούμε εδώ θα θέλαμε να βγάλουμε ένα reality που δεν θα βασίζεται στις διαφορές και τις διαφωνίες μας, γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο ένας βοηθάει τον άλλο εδώ. Και θέλουμε να βγάλουμε αυτή την αλήθεια. Δεν θέλαμε να έχουμε στο σπίτι αρνητικές στιγμές, ώστε ο παραγωγός να μπορέσει να βγάλει τους Έλληνες καβγατζήδες, τις γυναίκες ζηλιάρες και τους ζεν πρεμιέ ανεγκέφαλους που θάβει ο ένας τον άλλο»