Γενικά Θέματα

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο μεγάλων ηθοποιών που συνεργάστηκε

18 Αυγούστου 2012

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο μεγάλων ηθοποιών που συνεργάστηκε

Έχει γράψει το δικό της σημαντικό κεφάλαιο στον ελληνικό κινηματογράφο, έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 100 ταινίες. Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου καταθέτει τα αποστάγματα της καριέρας της στην αυτοβιογραφία της “Δέσποινα Στυλιανοπούλου – ηθοποιός αμέσου δράσεως” και φανερώνει μικρά μυστικά από τους κορυφαίους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάστηκε, στο περιοδικό Τηλεθεατής και την Χρύσα Παχούμη.

Θανάσης Βέγγος: ”Ποτέ δεν προσποιήθηκε. Το ξύλο που έτρωγε ήταν ανελέητο. Άμεμπτος σύζυγος, σπάνιος πατέρας και παππούς”.

Νίκος Σταυρίδης: ”Ξεχώριζε για τη στεγνή ερμηνεία του και τις απίστευτες ατάκες του. Επίσης, ξεχώριζε για το πόσο χτενισμένος ήταν πάντα. Τρίχα δεν ξέφευγε”.

Βασίλης Αυλωνίτης: ”Μπορούσε με μια και μόνο μούτα που έκανε βγαίνοντας στη σκηνή, να κερδίσει όλους τους θεατές, λες και είχε παίξει ολόκληρο νούμερο”.

Ντίνος Ηλιόπουλος: ”Τον κατατάσσω στην κατηγορία των μπριγιάν ηθοποιών. Αμέτρητα τα χαρίσματά του”.

Νίκος Ρίζος: ”Πόσα δεν έχω να θυμηθώ για τον μικρό μου “Στούμπο”. Το μάγκικο φέρσιμό του, τις έξυπνες ατάκες του ή τα διάφορα ευτράπελα που συνέβαιναν στα γυρίσματα στο θέατρο”.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: “Αυτό το χαστούκι που τρώω από τον Κωνσταντάρα έχει γίνει σήμα κατατεθέν. Δεν χορταίναμε το …καλύτερο χέρι για σφαλιάρες -και αυτό ήταν του Λάμπρου. Ο μπον βιβέρ, ο άνθρωπος που έδινε τα χαστούκια για να βγάλει αυτός γέλιο, αλλά έδινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτόν που τα έτρωγε”.

 

Πηγή: http://www.onlycy.com/209096-%CE%B7-%CE%B4%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84