Πολυμέσα - Multimedia

Ακολουθήσαμε τα βήματα του Αθανασίου Διάκου (Βίντεο)

2 Σεπτεμβρίου 2012

Ακολουθήσαμε τα βήματα του Αθανασίου Διάκου (Βίντεο)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=W9KVw58-QmI] ‘Ενα οδοιπορικό Ιστορίας, μνήμης και τιμής στα χνάρια του Αετού της Ρούμελης, του Εθνομάρτυρα Αθανασίου Διάκου:

Το HELLAS-ORTHODOXY και ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος σας μεταφέρουν στα μέρη όπου έδρασε, δοξάστηκε και πέθανε μαρτυρικά ο μεγάλος αγωνιστής του ’21: Από την Αλαμάνα και τις άνισες μάχες με τους Τούρκους, στον μαρτυρικό του θάνατο στη Λαμία με ανασκολοπισμό (σούβλισμα).

Περιγράφονται αναλυτικά οι φρικαλεότητες των  Τούρκων, που κάποιοι εγχώριοι γραικύλοι έχουν βαλθεί να μας κάνουν να ξεχάσουμε: Όχι, αγαπητοί φίλοι. Εδώ θα δείτε μονάχα την ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για έναν βάρβαρο και απολίτιστο λαό, που καμία σχέση δεν έχει με τα συνεχή τουρκοσήριαλ που προβάλουν μανιωδώς οι ανελλήνιστοι ελληνόφωνοι ( ; ) των “ελληνικών” καναλιών!

Τιμούμε και δοξάζουμε τον Αθανάσιο Διάκο για την πίστη, την φιλοπατρία και την ανδρεία του: Αξίες που μοιάζουν να έχουν εκλείψει στη σύγχρονη εποχή, αλλά που πάντα υπάρχουν ΗΡΩΕΣ όπως ο μοναχός που έγινε πολεμιστής, για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι!

Πηγή: http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1339.html