Γενικά Θέματα

Κοιμηθείτε πάνω σε μπέικον και αυγά

3 Σεπτεμβρίου 2012

Κοιμηθείτε πάνω σε μπέικον και αυγά

Αν είστε από εκείνους που δεν βλέπουν την ώρα που θα ανοίξει το μάτι τους και επιτέλους θα φάνε το πρωινό τους, συνεχίστε την ανάγνωση. Ειδικά αν τα πρωινό σας αποτελείται από μπέικον και αυγά. Αμερικανική συνήθεια βέβαια, η οποία δεν είναι και η καλύτερη.
Κάποια μυαλά είπαν να εκμεταλλευτούν εμπορικά τα συγκεκριμένα φαγητά και να βάλουν όλους εσάς στο κλίμα, πριν καν ανοίξετε τα μάτια σας. Η Broderpress δημιούργησε μαξιλάρια μπέικον και μαξιλάρια αυγά!
Τα συγκεκριμένα μαξιλάρια όχι μόνο είναι μαλακά, αλλά προφανώς σας ανοίγουν και την όρεξη. Είναι χειροποίητα και όντως μοιάζουν με τα φαγητά. Οι δημιουργοί μάλλον σκέφτηκαν πως με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν το πρωινό μας ξύπνημα μία ευχάριστη διαδικασία.
Αν σας αρέσουν τα συγκεκριμένα μαξιλάρια, μπορείτε να τα παραγγείλετε από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Να σας προειδοποιήσω ότι θα βάλετε όμως λίγο βαθιά το χέρι στην τσέπη, διότι κοστίζουν 40 δολάρια.

 

 

Πηγή: http://www.linkpetite.alachef.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AC/