Γενικά Θέματα

Ο ταχύτερος και ο πιο… ΕΥΤYΧΙ(ΣΜΕΝ)ΟΣ Έλληνας

12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ταχύτερος και ο πιο… ΕΥΤYΧΙ(ΣΜΕΝ)ΟΣ Έλληνας

Σάρωσε στην θρυλική πίστα της Μόντζα ο Ευτύχιος Έλληνας που ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλι του βαθρου, κατακτώντας την πρώτη θέση της κούρσας της Ιταλίας στο πρωτάθλημα GP3.

Σε μια πίστα που η ιστορία την θέλει ως το μεγαλύτερο διαμάντι στο στέμμα των αγώνων ταχύτητας έλαμψε το άστρο του Ευτύχιου Έλληνα.

Ο Κύπριος πιλότος οδηγώντας με μαεστρία το μονοθέσιο της Marussia Manor κατάφερε να δει πρώτος την καρό σημαία του Ιταλικού αγώνα της GP3.

Η Κύπρος έχει τον δικό της “σίφουνα” στις πίστες.

Ο εθνικός μας ύμνος ακούστηκε για πρώτη φορά στη Μόντζα και ο Ευτύχιος, ευτύχησε να είναι ο πρώτος Έλληνας που κέρδισε το χειροκρότημα σε μια πίστα και ένα βάθρο απ΄ όπου παρέλασαν όλα τα ιερά τέρατα της Φόρμουλα 1.

Ο Ευτύχιος Έλληνας έγραψε ιστορία καθώς είναι ο πρώτος Κύπριος που γεύθηκε τη σαμπάνια της νίκης σ΄ αυτό το επίπεδο.

Ο νεαρός πρωταθλητής μας είδε τα κόκκινα φώτα της εκκίνησης της θρυλικής Μόντζα να σβήνουν από την έβδομη θέση.

Ο 20χρονος δεν το έβαλε κάτω και οδηγώντας το μονοθέσιο του στα όρια κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση και να απολαύσει το νέκταρ της μεγαλύτερης νίκης στην ιστορία του Ελληνισμού στο GP3.

«Ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία που καταφέραμε να κλείσουμε τελικά τη χρονιά με αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους χορηγούς μου και όλους που με στήριξαν για να είμαι σήμερα εδώ.Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμάς, με αρκετές απογοητεύσεις και μηχανικά προβλήματα, αλλά στο τέλος καταφέραμε να την τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε ο πρωταθλητής.

Η χρονιά στο GP3 τελείωσε.

Ο Ευτύχιος Έλληνας όμως μπορεί να ατενίζει το μέλλον φλερτάροντας από πιο κοντά τον μαγικό κόσμο της Φόρμουλα 1.