Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Η δασκάλα με τη χρυσή καρδιά

19 Σεπτεμβρίου 2012

Η δασκάλα με τη χρυσή καρδιά

Πραγματοποιήθηκε η τελετή του αγιασμού χθες σε όλα τα σχολεία της εκπαίδευσης .

Ο αγιασμός όμως στο 2ο δημοτικό σχολείο Κασσανδρείας Χαλκιδικής είχε διαφορετικό χρώμα για άλλη μια χρονιά…

Η συνταξιούχος δασκάλα κ. Παναγιώτα Σταμπουλή παρέδωσε στους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ Δημοτικού τα βιβλιάρια με τα χρήματα, ως έπαθλο για την απόδοση τους. Η προσφορά-δωρεά γίνεται για να αποκτήσουν τα παιδιά κίνητρο και ερέθισμα και να αποδώσουν καλύτερα στα μαθήματα τους.

«Σε αυτό το σχολείο ήμουν και εγώ μαθήτρια, υπηρέτησα πολλά χρόνια την εκπαίδευση από τη θέση της εκπαιδευτικού και όπως καταλαβαίνετε έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία με τα παιδιά. Η δωρεά αφορά παιδιά που είχαν 10 σε όλα τους μαθήματα αλλά και με αυτό το δεδομένο υπήρξαν πολλές επιτυχίες» είπε η κ. Σταμπουλή.

Η δασκάλα με τη χρυσή καρδιά

Τη δασκάλα με τη χρυσή καρδιά ευχαρίστησε ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου Κώστας Παπαγιάννης, ο οποίος τόνισε ότι οι εκπαιδευτικοί πάντα προσφέρουν όταν μπορούν. «Το λένε και το ξέρουν όλοι εντός και εκτός Χαλκιδικής, η κ. Σταμπουλή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, είναι η εκπαιδευτικός-άνθρωπος μακριά από υλικά αγαθά» είπε ο κ. Παπαγιάννης.

Πλούσιο το έργο της κ. Σταμπουλή

Η κ. Σταμπουλή έχει προσφέρει στο παρελθόν ένα ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, ένα αυτοκίνητο τύπου 4X4 στην πυροσβεστική υπηρεσία, 35 αλεξίσφαιρα γιλέκα σε υπηρεσίες της αστυνομικής διεύθυνσης περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εξοπλισμό για την ενίσχυση του έργου των εθελοντών πυροσβεστών Κασσανδρείας.
Πηγή: http://www.halkidikifocus.gr/news/topika-news/4395-daskala-me-xrisi-kardia.html