Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Στη Μητρόπολη Καισαριανής η Τιμία Κάρα του Αγίου Ανδρέου

25 Οκτωβρίου 2012

Στη Μητρόπολη Καισαριανής η Τιμία Κάρα του Αγίου Ανδρέου

Σήμερα το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας, έγινε η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Πρωτοκλήτου Αποστόλου Ανδρέου.

Την Τιμία Κάρα μετέφερε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.
Την Τιμία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέου υπεδέχθη στα προπύλαια του Ιερού Ναού οΣεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ μετά του Ιερού κλήρου της Μητροπόλεως του.

Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό που ετελέσθη, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δανιήλ ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο που απεδέχθη την πρότασή του, να μεταφερθεί η Τιμία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέου, στον ως άνω Ιερό Ναό προκειμένου ο Ιερός Κλήρος και ο ευλογημένος λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής και των Αθηνών γενικότερα, να λάβει ευλογία, χάρη και ενίσχυση από την Τιμία Κάρα του Πρωτοκλήτου μαθητού του Κυρίου μας.
Ο κ. Χρυσόστομος δια θερμών λόγων ανεφέρθη στην θεοφιλή ποιμαντορία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Δανιήλ, στην κρίση της εποχής μας και στην έξοδο από αυτήν μέσα από την εν Χριστώ Ζωή.

Πηγή:romfea.gr