Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Υποτροφίες σε φοιτητές από την Ι. Μ. Μεσσηνίας

30 Οκτωβρίου 2012

Υποτροφίες σε φοιτητές από την Ι. Μ. Μεσσηνίας

Από το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα: «Ταμείον Αρωγής Απόρων Μεσσηνίων Φοιτητών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας» ανακοινώνεται ότι: το Διοικητικό Συμβούλιο του ανωτέρω Ιδρύματος συνεδρίασε στις  27-10-2012, υπό την προεδρεία του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και αποφάσισε την χορήγηση υποτροφίας σε Μεσσηνίους νεοεισαχθέντες προπτυχιακούς φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ανά κατηγορία Υπότροφοι εγένοντο οι παρακάτω φοιτητές και φοιτήτριες : ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α΄( 4 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ) Ιδρύματα Τριτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως (πλήν των Θεολογικών Σχολών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου) 1. Σταύρος Δημητρακόπουλος του Ηλία, φοιτητής του τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Σπάρτη) του ΑΤΕΙ Καλαμάτας. 2. Δημήτριος Διονυσόπουλος του Ευαγγέλου, φοιτητής του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. 3. Δέσποινα Ζάγουρα του Παναγιώτου, φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρονικής  του ΑΤΕΙ Κρήτης. 4. Κωνσταντίνα Κουνή του Γεωργίου, φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β’ ( 2 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ) Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 1. Παναγιώτα Κατσιμακλή του Βασιλείου, φοιτήτρια του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου. Αθηνών. 2. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος του Αναστασίου, φοιτητής του Τμήματος Θεολογίας του Παν. Αθηνών. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ’ ( 2 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ) Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου 1.    Ιωάννης Ανδριανόπουλος του Δημητρίου, φοιτητής του τμή-ματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτι-σμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 2.    Ελένη Βασιλοπούλου του Βασιλείου, φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Από το έτος 2010 έχουν χορηγηθεί συνολικά 24 Υποτροφίες και συνεχίζουν σήμερα να λαμβάνουν την Υποτροφία 20 φοιτητές και φοιτήτριες.

Οι υποτροφίες θα δοθούν στους ανωτέρω φοιτητές και φοιτήτριες στις 13 Νοεμβρίου 2012, στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, για την σημαντική χρηματική προσφορά προς: α) τον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, και β) το Μανιατάκειον Ίδρυμα, οποίο για μιαν ακόμη φορά ενισχύει ουσιαστικά την φοιτητιώσα νεολαία της Μεσσηνίας.

Εκ του Δ.Σ. του Ιδρύματος

 

Πηγή: romfea.gr