Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Π​αιδικοί εμβολιασμο​ί στην Ηλιούπολη από την ”Αποστολή​”

2 Νοεμβρίου 2012

Π​αιδικοί εμβολιασμο​ί στην Ηλιούπολη από την ”Αποστολή​”

Με εμβολιασμούς παιδιών στο παράρτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής συνεχίστηκε η δεύτερη ημέρα του προγράμματος για την προστασία της υγείας των ανηλίκων.

Σήμερα το μεσημέρι εμβολιάστηκαν ενενήντα δύο  παιδιά στο παράρτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Δήμο Ηλιούπολης.

Παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Βασίλειου  Βαλασόπουλου, του  Γενικού Διευθυντή της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεωργίου Πατούλη, εθελοντές παιδίατροι του Ιατρείου, εξέτασαν το ιατρικό ιστορικό και  προχώρησαν στον απαραίτητο εμβολιασμό μικρών παιδιών.

Οι γονείς  των παιδιών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους διότι λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει κάθε ελληνική οικογένεια και περισσότερο τους άνεργους και ανασφάλιστους ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και ο ΙΣΑ στέκονται δίπλα τους, αρωγοί στις ανάγκες προσφέροντας μια διέξοδο στα προβλήματα τους.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλειος Βαλασόπουλος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά την «Αποστολή» και τον ΙΣΑ για την συμπαράσταση και την παροχή ιατροφαρμακευτικής βοήθειας και εμβολιασμών στα παιδιά και γενικότερα στα μέλη της τοπικής τουκοινωνίας.

Ο κ. Δήμτσας τόνισε ότι «βρισκόμαστε στην αρχή μιας μαραθώνιας εμβολιαστικής εκστρατείας με ορόσημο το παιδί.

Αυτό σηματοδοτεί την ελπίδα μας και αναγεννά το μέλλον μας. Είναι επιτακτική ανάγκη και συνάμα χρέος κάθε συνειδητοποιημένου πολίτη και χριστανού να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του.

Η ανακούφιση δεν είναι μόνο των ανασφάλιστων γονέων για την φροντίδα που προσφέρουμε στα μικρά μέλη των οικογενειών τους τα παιδιά μας αλλά και δική μας αφού έχουμε καταφέρουμε να απλώσουμε το χέρι όταν οι συνθήκες το απαιτούν και η ανταπόκριση θεωρείται κοινωνική πολυτέλεια».

 

Πηγή: romfea.gr